860 din za KOMPLETAN SISTEMATSKI PREGLED KRVI I URINA (KKS, glukoza, kreatinin, urea, holesterol, HDL, LDL, trigliceridi, AST, ALT, gvožđe, urin sa sedimentom) u laboratoriji 101 LAB na ZVEZDARI!

1960 DIN
Ponuda je istekla

860 din za KOMPLETAN SISTEMATSKI PREGLED KRVI I URINA (KKS, glukoza, kreatinin, urea,holesterol, HDL, LDL, trigliceridi, AST, ALT, gvožđe, urin sa sedimentom)u laboratoriji 101 LAB na ZVEZDARI!

Laboratorija 101lab postoji od 2007. godine i registrovana je za obavljanje laboratorijske dijagnostike.U LABORATORIJI 101LAB  možete uraditi hematološke, biohemijske analize, analize hormona i tumorskih markera, nivo lekova u krvi, virusološke, imunološke i alergološke analize.Dobra saradnja i komunikacija sa korisnicima nasih usluga čini osnov za ostvarenje dobrih rezultata. Zbog toga se zaposleni u nasoj laboratoriji uvek trude da pruze sve dodatne  informacije, kao i da zatraze potrebne informacije od pacijenta  koje su neophodne za tok i ishod ispitivanja i valjanost rezultata. Kvalitet rezultata je nas imperativ koji se obezbeđuje precizno definisanom tehnologijom rada u svim segmentima procesa laboratorijskog ispitivanja – od prijema pacijenata i trijaže uzoraka preko obavljanja samog ispitivanja, do izdavanja i tumacenja rezultata.

http://stojedanlab.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laboratorija 101lab

Dimitrija Tucovića 154 (ugao sa Batutovom), Beograd
011/2412072

Vaučer važi

do 4.6.2016.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 011/2412072

Slične ponude