890 din za brazilasku epilaciju sa jednim laserom za žene u LC Triniti-Beograd!

Izaberite varijantu:
Brazilaska epilacija sa jednim laserom za žene
3000 DIN
Brazilska epilacija sa dva lasera za žene
3000 DIN
Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

Ponuda I uključuje:

 •  brazilasku epilaciju sa jednim laserom za žene

Ponuda II uključuje:

 • brazilsku epilaciju sa dva lasera za žene

DIODNI LASER radi na principu postepenog zagrevanja dermisa do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i sprečava ponovni rast, bez ikakvih štetnih posledica po okolno tkivo.DIODNI LASER kombinuje visoku srednju snagu, nisku gustinu protoka, i visoku frekventnost, postepeno povećavajući temperaturu folikula dlake nadodavanjem pulsacija lasera.

DIODNI LASER postepeno zagreva kožu sve dok se ne dostigne potrebna kumulativna energija u korenu dlake. Ne izlažući koren dlake ni jednom jedinom pulsu visoke energije, DIODNI LASER ne uzrokuje traumu kože sa višom koncentracijom melanina, što ovu metodu čini jednom od najpouzdanijih i najefikasnijih opcija laserskog uklanjanja dlaka za osobe sa tamnom puti. Štaviše, tretman DIODNIM LASEROM se može sprovoditi u bilo koje doba godine, pošto je izlaganje suncu manje štetno za kožu koja je tretirana DIODNOM LASERSKOM metodom.

Bez bola!

Tradicionalne metode visokog zagrevanja efikasno podižu temperaturu područja korena, bulbusa i okolnog tkiva na terapeutsku, ali uzrokuju intenzivni bol zbog visoke energije pojedinačnog pulsa.

Tehnologija DIODNIM LASEROM upotrebljava nisku gustinu protoka energije, visoku srednju snagu i super brze pulseve u kombinaciji sa tretmanom koji se vrši prema koordinatnoj mreži. DIODNI LASER se fokusira samo na melanin kao primarnu hromoforu (biološki aktivni molekuli dlake). DIODNI LASER se bazira na postepenom povećavanju temperature subdermalnog (podpovršinskog) sloja kože kontinuiranim pomeranjem LASERSKE glave preko tretiranog područja (In-Motion, ili u pokretu).

DIODNI LASER podiže i održava temperaturu do 45°C-50°C, držeći toplotu duži vremenski period čime inhibira okolne biološke markere (poput stem ćelija i enzima) za trajnu redukciju dlakavosti, istovremeno održavajući prijatnu temperaturu na površini kože.

Kliničke studije DIODNE TEHNOLOGIJE tehnologija predmet je brojnih stručnih izveštaja, članaka i drugih profesionalnih studija. U studijama koje porede DIODNI LASER sa drugim IPL i laserskim tretmanima za uklanjanje dlačica, potvrđeno je da je DIODNI LASER tretman značajno manje bolan, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava kod klijenata tamnije kože. Bezbolan, za sve tipove kože.

Tokom tretmana DIODNIM LASEROM folikuli dlake se uništavaju, ne jednim pulsom visoke energije, već repetitivnom primenom pulseva niske gustine protoka - čime se eliminiše senzacija bola, a melanin ne izlaže istom tipu traume kao kod tradicionalnih IPL i lasera zauklanjanje dlačica. Višestruki pulsevi (do 10 pulseva u sekundi) podižu temperaturu dermisa na nivo potreban za sprečavanje rasta dlake.

DIODNA LASERSKA tehnologija obezbeđuje podizanje temperature dermisa iznad 42°C (radi efektivnog uklanjanja dlaka) ali ne iznad 50°C, što može da uzrokuje bol, opekotine i trajnu diskolorizaciju kože. Dakle, klijenti tokom tretmana DIODNIM LASEROM osećaju samo blagu i prijatnu toplinu.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 100)
Ljiljana Ljubazno osoblje. Odlični efekti tretmana.
Marijana Odlična saradnja. Devojke su divne i nastavljam da idem kod njih i za ostale veće regije :) super su!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Laser centar Triniti

Bulevar Despota Stefana 22, Beograd
064/213-18-18

Vaučer važi

do 28.2.2021.

Napomene

 • 890 din za brazilasku epilaciju sa jednim laserom za žene!
 • 1100 din za brazilsku epilaciju sa dva lasera za žene!
 • Jedan vaučer važi za jedan tretman!
 • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
 • Kontakt telefon: 064/213-18-18
 • Radno vreme: poned-subota od 08 do 20h, nedelja od 10 do 16h!
 • 24h pre dolaska ne konzumirati alkohol, kafu, masnu hranu!
 • Prilikom analize ne smete imati ništa od metala na telu!
 • Analizu ne mogu da rade osobe sa metalnim implantom u telu!
 • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije; u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude