890 din za brazilsku epilaciju diodnim laserom SHR M808 u studiju Latisse!

2000 DIN
Ponuda je istekla

890 din za brazilsku epilaciju diodnim laserom SHR M808 u studiju Latisse!

Diodni laser SHR M808

Neželjena maljavost danas predstavlja sve veći problem ne samo ženama već i muškarcima. Negovana koža, bez dlaka, san je gotovo svake žene i sve većeg broja muškaraca. Za trajno uklanjanje dlaka danas postoji više metoda – od lasera, IPL, elektrolize, itd. Kao najefikasniji u smislu epilacije se pokazao baš diodni laser M808, koji se označava kao “zlatni standard” u oblasti epilacije. Princip rada lasera je takav da se laserski zraci direktnim kontaktom usmeravaju na kožu, svetlost laserskog zraka se absorbuje u pigmentu folikula dlake (melanin), koja se u koži se pretvara u toplotu, koja trajno uništava folikul dlake. Uz pravilnu talasnu dužinu od 810nm i odgovarajuće jačine energije, omogućava se dovoljno duboka penetracija laserskog zraka, koja termički oštećuje živi deo folikula dlake, koji je odgovoran za njegovu izgradnju i obnovu. Posle nekoliko tretmana ćete se osloboditi ‘dosadnih dlaka’ na bilo kom delu Vašeg tela. Novost kod diodnog lasera je i SHR (Super Hair Removal) metoda, koja predstavlja vrlo brzu metodu uklanjanja dlačica, koja je i do pet puta brža od metode IPL. Ponekad se naziva i “In Motion” metoda.

SHR metoda predstavlja revoluciju u trajnom uklanjanju dlačica zbog višebrojnih prelaza preko jednog područja, s kojim se omogućava bolja efikasnost i smanjuje neprijatnost tokom samog tretmana. Višebrojnim prelazima preko jednog područja se postiže veće nakupljanje energije na tom mestu te duže zagrejavanje korena dlake, što rezultira većom efikasnošću i uspešnijim uništenjem dlaka. Najnovija istraživanja su pokazala da sada više nije potrebno zagrejavanje korena dlake na 65°C kako bi se uništila, nego je mnogo važnije da je duže zagrevamo. Nova metoda trajnog uklanjanja dlaka diodnim laserom Vam omogućava bezbolno, brzo i mnogo efikasnije ukloniti nepoželjne dlake. Diodni laser ima mogućnost hlađenja tretiranog područja tela, i samim tim čini tretman bezbolnim.

Prednosti diodnog lasera M808:

  • Omogućava tretiranje svakog tipa kože, čak i preplanulu kožu tokom leta
  • Kod SHR metode laser prelazi više puta po istoj površini kože, dok svi ostali laseri prelaze samo jednom
  • Tretman je bezbolan, a sistem hlađenja laserske glave na -5° C ga čini prijatnijim
  • Laser istovremeno podmlađuje kožu i ubzava proces zarastanja ožiljaka nastalih kao posledica uraslih dlačica
  • Ovo je najsigurniji laser, jer se svaki tip kože tretira posebnim programom koji se prilagođava karakteristikama kože

Potreban je manji broj tretmana u odnosu na druge lasere i IPL tretmane
Kozmetički salon Studio Latisse se nalazi na adresi Svetozara Miletića 42 u Novom Sadu a radimo  japansko iscrtavanja obrva, trajnu epilaciju i relaks, sportsku i anticelulit masažu kao i Yumeiho masažu. Prijatan ambijent, prijatni kozmetički radnici će Vam izaći u susret a Vaše telo će zablistati i uvek ćete se vraćati kod nas jer prava usluga se prepoznaje.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Latisse

Stevana Musica 17, Novi Sad, Novi Sad
060/6628772

Vaučer važi

do 2.10.2016.

Napomene

  • 890 din za brazilsku epilaciju diodnim laserom SHR M808 u studiju Latisse!
  • Zakazivanje se vrši samo telefonskim pozivom!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 060/6628772

Slične ponude