890 din za klasičan tretman lica u trajanju od 1h +gratis korekcija obrva i depilacija nausnica (ceđenje, parenje, tonik, piling, maska, krema)-Le salon kod Hrama!

2400 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

 

 

  • klasičan tretman lica u trajanju od 1h +gratis korekcija obrva i depilacija nausnica (ceđenje, parenje, tonik,piling,maska,krema)

Klasičan tretman lica obuhvata dubinsko čišćenje lica i uklanjanje mrtvih ćelija sa površine kože. Tako očišćena i osvežena koža je spremna da bolje upije formule koje koristite svakodnevno a to će podići njenu vitalnost i blistavost.

Mi u Le Salonu verujemo da žena treba da bude negovana na zdrav i što prirodniji način. Potraga za najboljim kozmetičkim preparatima na tržištu dovela nas je do renomiranih kozmetičkih kuća koje su danas naši partneri, Sothys i Biodroga. Biodroga je Nemački dermo – kozmetički brend koji postoji više od 50 godina. Formulacije Biodroga proizvoda se zasnivaju na sinergiji prirodnih sastojaka sa jedne strane i visoko – efikasnih biotehnoloških sastojaka, sa druge strane. S druge strane zbog duge tradicije prepoznatljivog kvaliteta Sothys je izbor broj 1 vrhunskih kozmetičara u preko 120 zemalja sveta. Sa preko 150,000 salona i čitavom armijom lojalnih klijenata u koje spade Le Salon sa pravom nosi epitet globalnog profesionalnog brenda. Da li ste spremni da osetite dodir luksuza, lepotu inovacija i viziju savršenstva?

Higijenski tretman lica je prvi i osnovni u nezi kože jer oslobađa kožu od nečistoća i izumrlih ćelija. Tretman uključuje mehanički piling tokom kojeg se radi blaga masaža lica pod parom, komediekspresiju (ceđenje), dezinfekciju Darsoval aparatom a zatim nanošenje maske koja se bira u skladu sa tipom kože. Nakon maske nanosimo završnu negu tj. kremu čiji izbor takođe zavisi od tipa i stanja kože lica klijenta.

 

 

 

Ocena ponude

3,3/5 (ocene: 3)
Srdjan Cist prostor, ljubazno osoblje. Lepo i pedantno uradjen pedikir.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

KFS Le Salon De Sophia

Krušedolska 11, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 30.4.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: klasičan tretman lica u trajanju od 1h +gratis korekcija obrva i depilacija nausnica (ceđenje, parenje, tonik,piling,maska,krema)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavezno je otkazivanje termina minimum dan unapred, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Kontakt telefon: 061/2169656

Slične ponude