890 din za lasersku epilaciju brazilke nemačkim SHR laserom + mala regija po izboru (nausnice, brada, podbradak, zulufi, linija stomaka) u salonu MISS na 4 lokacije (Dorćol, Zvezdara, Vidikovac, Banjica)!

2500 DIN
Ponuda je istekla

U salonu Miss Vam nudimo ekasno rešenje kada je u pitanju dugotrano uklanjanje dlacica. Ukoliko Vam je dosadilo da se sa upornim dlakama borite iz dana u dan i želite da njihov rast ekasno usporite ili zaustavite, onda je laserska epilacija u salonu Miss pravo rešenje za Vas. Za Vas smo obezbedili aparat najnovije generacije sa usavršenim hlađenjem koje ce učiniti da tretmani budu potpuno bezbedni, bezbolni bez pojave iritacija. Najnovija SHR/AFT tehnologija omogućava postizanje najboljih rezultata na svim tipovima kože i bez obzira na boju dlake koju imate. Rezultati su vidljivi vec posle drugog ili trećeg tretmana a za dugotrajne rezultate potrebno je uraditi 6 do 8 tretmana. Između tretmana potrebno je napraviti pauzu između 7 ili 28 dana, zavisno od regije koju radite.

Jesen i Zima su idealni za početak laserske epilacije jer tada vaša koža ima idealnu pigmentaciju za ovaj tretman. I to Vam omogucava da do sledeceg leta završite sa svim tretmanima i u njemu uživajte oslobođeni od oštrih brijača i bolnih depilacija. Naš tim iskusnih kozmeticara sa iskustvom od nekoliko hiljada urađenih epilacija, je uvek spreman da Vas posavetuje, informiše i da Vam ponudi najbolje rešenje. Zbog velike potražnje za našim tretmanima laserske epilacije obezbedili smo opremu za tretman, u svim našim salonima na Vama je samo da odaberete onaj koji Vam najviše odgovara.

http://www.salonmiss.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon Miss

, Beograd

Vaučer važi

do 19.10.2015.

Napomene

  • Salon Miss 1, Adresa: Vojvode Dobrnjca br.46, 011 33 90 136
  • Salon Miss 2, Adresa: Luke Vukalovica br.8, Tel: 011 24 02 954
  • Salon Miss 3, Adresa: T.C. Vidikovac, Tel:011 35 62 661
  • Salon Miss 4 , T.C. Banjica, Paunova 24, 011 36 71 221
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!

Slične ponude