890 din za mesec dana grupnih treninga za dame (12 termina-mix aerobik ili pilates)+GRATIS mesec dana neogranicenog koriscenja teretane sa kardio programom za dame u FC FIT EXPERT na Novom Beogradu!

3600 DIN
Ponuda je istekla

890 din za mesec dana grupnih treninga za dame (12 termina-mix aerobik, pilAtes) + GRATIS mesec dana neogranicenog koriscenja teretane sa kardio programom za dame u FC FIT EXPERT na Novom Beogradu!

Od 2001 godine u službi smo vaše lepote i zdravlja. Na Novom Beogradu u Gandijevoj 47a otvorili smo prvi na našim prostorima specijalizovani ženski fitnes centar Fit Expert, koji i dan danas okuplja veliki broj vernih članica koje nas prate od našeg početka, što je najbolji pokazatelj kvaliteta i raznovrsnosti usluga koje naš klub i stručno osoblje pruža.Mi pružamo više od treninga kroz konstatnu brigu, konsultacije i podršku našim članicama koja je od neizmerne važnosti.Druženje kroz sport, vežbanje je radost bez obzira na starost, su jedne od osnovnih parola centra.Pravilo koje mora da se poštuje i naša ideja vodilja je: možes… lako je … voli sebe…Za početak: dovoljna je samo vaša odluka, ostalo prepustite nama!

http://www.teretanafitexpert.com


Прикажи Top Form Woman Gym на већој мапи

Pitanja

Ivana
22.6.2016. 20:32
opis ponude i napomena se ne slazu... sta je od toga tacno, tj. sta ponuda ustvari obuhvata?
Kupoman
Ivana, slažu se. :) Dakle u ponudu ulazi u sklopu mesec dana 12 termina mix aerobika ili 12 termina pilatesa, a možete i da iskombunujete ta dva programa: 6 termina  aerobika i 6 termina pilatesa + korišćenje teretane sa kardio programom.

Gde iskoristiti vaučer?

Fit Expert

Gandijeva 47a, Beograd
063 353 449

Vaučer važi

do 13.8.2016.

Napomene

  • U ponudu ulazi u sklopu mesec dana 12 termina mix aerobika ili 12 termina pilatesa ili 6 termina  aerobika i 6 termina pilatesa + korišćenje teretane sa kardio programom
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete iskoristiti jedan vaučer!
  • Ponuda važi za nove članove!
  • Ponuda važi samo za žene~
  • Kontakt telefon: 063 353 449
  • Rok za aktivaciju vaučera: 13.7.2016.
  • Nakon aktivacije vaučer važi mesec dana!

Slične ponude