890 din za mesec dana grupnog treninga za dame po izboru (JOGA/PILATES) u novootvorenom LUX SK ATHLETIC BODY RESPONSE u Lominoj ulici!

1900 DIN
Ponuda je istekla

890 din za mesec dana grupnog treninga za dame po izboru (JOGA/PILATES) u novootvorenom LUX SK ATHLETIC BODY RESPONSE u Lominoj ulici!

U samom centru grada na pristupačnoj lokaciji, na uglu Lomine i Balkanske ulice nalazi se sportski klub Athletic Body Response. Prirodno osvetljen i prijatan ambijent kao i visoko obrazovani sportski stručnjaci učiniće da se osećate lepo i sigurno dok trenirate. Ako tražite lep, intiman i miran klub da trenirate, onda ste na pravom mestu. Dođite, uverite se i videćete da ste napravili pravi izbor. Naš moto i vizija je Sanitas per motum odnosno zravlje putem kretanja jer sportski trening može da zameni mnoge lekove ali nijedan lek ne može da zameni sportski trening.

  • Pilates

je program koji će Vam odgovarati bez obzira na godine i nivo treniranosti. Naglašavanjem pravilnog disanja i držanja tela po principima tvorca pilatesa, Jozefa Pilatesa, uz izvođenje pokreta umerenom brzinom vrlo brzo ćete stvoriti vitko telo i eliminisati stres. Jačanje mišića primenom pilatesa ne dovodi do rasta mišića tako da oni postaju izvajani i zategnuti. Mala brzina pokreta omogućava usmeravanje pažnje na pravilno disanje, držanje i izvođenje vežbi kao i na poboljšanje kinestezije (osećaja pomeranja segmenata tela tzv. mišićni osećaj). „Nakon 10 časova osetićete razliku, posle 20 časova ćete videti razliku, a posle 30 imaćete novo telo“, rekao je Jozef Pilates.

  • Yoga

Vam pomaže da uspostavite unutrašnji mir kroz primenu tehnike disanja (Pranajama) i zadržavanja određenih položaja (Asane) pomoću kojih se određene mišićne grupe jačaju, a druge opuštaju. Vežbanjem povećavate gipkost tela bez obzira na uzrast i kondiciju. Yoga doprinosi jačanju Vaše fizičke, mentalne i duhovne strane i u trenutku stvara dobar osećaj. Veoma mala brzina pokreta čini da se osećate prijatno i da vežbate bezbedno dok zadržavanje položaja odnosno izometrijsko vežbanje (nema promene dužine mišića) doprinosi povećanju mišićne sile (snage) takođe na prijatan i bezbedan način. Dođite, vežbajte i oslobodite Vaše telo stresa

http://athleticbodyresponse.com

Pitanja

vesna
16.12.2015. 08:15
Koji su termini za jogu i pilates?
Kupoman
Vesna, link sa terminima: http://athleticbodyresponse.com/clanarina.html

Gde iskoristiti vaučer?

ATHLETIC BODY RESPONSE

Lomina 48, Beograd, Beograd
011 362 33 49

Vaučer važi

do 15.2.2016.

Napomene

  • PILATES POPUNJEN!
  • Jedna osoba može da kupi jedan vaučer za sebe i jedan na poklon
  • Nakon aktivacije vaučer važi mesec dana!
  • Vaučer je potrebno aktivirati do 15. januara!
  • Ponuda važi za nove članove
  • Vauče raktivirati do 30.11.2015.!
  • Konakt telefon: 011 362 33 49
  • Termini:  http://athleticbodyresponse.com/clanarina.html

Slične ponude