890 din za profesionalnu depilaciju celog tela sa vrhunskim preparatima-film ili hladan vosak (cele ruke, cele noge, nausnice) u KS MADEMOISELLE u BELVILLU!

1900 DIN
Ponuda je istekla

890 din za profesionalnu depilaciju celog tela sa vrhunskim preparatima-film ili hladan vosak (cele ruke, cele noge, nausnice)u KS MADEMOISELLE u BELVILLU!

Glatka koža bez dlačica imperativ je savremene žene u zapadnoj kulturi. Teško je poreći biološku neizbežnost rasta dlačica na različitim (očekivanim i neočekivanim) delovima tela, kako muškog tako i ženskog.Redovnom depilacijom, vremenom, dlaka postaje sve tanja i slabijeg folikula.U salonu Mademoiselle preporučujemo depilaciju.Ona je posebno važna i uspešna kod tretiranja većih površina tela kao što su ruke, noge i leđa.Za depilacijupodručje bikinija(brazilska depilacija), nausnice, lica i pazuha koristi se nešto blaži vosak koji u sebi sadrži sastojke koji deluju prvenstveno na smirivanje kože tog dela koji je inače osetljiv i lako crveni. Zagrejani vosak se pomoću patrona, nanosi na željeni deo tela, a potom odstranjuje zajedno sa dlačicama,uz pomoć Perforiranih tračicama.
Depilacija hladnim voskom podrazumeva da se vosak koristi samo jednom.Naj sigurniji I najčistiji vid depilacije I brazilske depilacije.
Poželjno je pre depilacije ne nanositi nikakvu kremu ni losione na telo, zbog boljih efekata uklanjanja dlačica.Za depilaciju se ne može reći da je prijatna, ali se ne može reći ni da je depilacija hladnim voskom bolna procedura.

Salon lepote Mademoiselle je mesto koje svojim klijentima nudi profesionalnu negu kože, konsultacije sa terapeutom, pregled, kao i mogućnost da žene i muškarci mogu da iskažu sve svoje željene ciljeve u pogledu lepote Naši Tretmani su visoko profesionalni, jedinstveni, vrhunski i sa istim protokolom i efikasnošću kao u bilo kom od MC Salona u celom svetu.Efekti su vidljivi već nakon prvih tretmana.Naši Terapeuti obučeni su do nivoa Mary Cohr Eksperata.Detaljnog znanja o koži, aromaterapiji i esencijalnim uljima. U salonu Mademoiselle možete uživata i u profesionalnim tretmanima manikira i pedikira. Tretiranjem noktiju i kože ruku imaćete negovane i zdrave ruke. Za manikir I pedikir koristimo profesionalna sredstva za rad i LCN nemačku kozmetiku za negu ruku i stopala i LCN lakove za nokte.

http://www.mademoiselle.rs

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički salon i trgovina Mademoiselle

Jurija Gagarina 14nj, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 29.12.2017.

Napomene

  • Ponuda važi za nove klijente salona!
  • Telefon: 063/359259, 011/6302235
  • Radno vreme salona: ponedeljak-Petak 11h-19h, subotom 9h-15h.
  • Ponuda važi za nove klijente salona!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je zakazivanje termina unapred!
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete obavestite salon jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti!

Slične ponude