890 din za tropolarni RTL lica, vrata, za podmlađivanje i zatezanje kože lica (čišćenje, piling, RTL, krema) u SL Bellissima S kod Beogradske Arene!

2500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • tropolarni RTL lica, vrata, za podmlađivanje i zatezanje kože lica (čišćenje, piling,RTL,krema)!

Radiotalasni lifting lica se obavlja uz pomoć aparata koji koristi radio-frekventno zračenje. Tretmani radio talasima se u medicini koriste već 50 godina, a u kozmetici u prethodnih 25 godina.

Radiotalasni lifting lica, kao metoda, predstavlja neagresivan i veoma efikasan način zatezanja kože lica i tela. Radio talasi se pomoću sonde usmeravaju ka srednjem sloju kože, zagrevajući tkivo, čime se podstiče regeneracija postojećeg kolagena i stvaranja novog.

Radio talasi deluju i na duboka i površinska tkiva, tretman je bezbolan uz blagi osećaj topline, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

Radiotalasni lifting lica aktivira regeneraciju starog i veću proizvodnju novog kolagena, što ima znatan uticaj i pozitivan efekat na izgled i strukturu kože. Radio talasi umanjuju bore na licu i oko očiju, podižu obrve, zatežu kožu lica i vrata, smanjuju podbradak, sužavaju pore, smanjuju mašćenje lica.

Radiotalasni lifting lica ublažava nazolabijalne bore, bore na čelu, a sitne bore oko očiju gotovo da nestaju. Koža dobija na tonusu, zdravija je, čvršća i zategnutija, boja tena postaje ujednačena. Posle samo nekoliko tretmana spuštene obrve se podižu, oči izgledaju otvorenije, drenira se višak tečnosti, pa se smanjuju i podočnjaci.

Zbog starenja ili naglog mršavljenja, pojavljuje se opuštena koža koja se može se zategnuti radiotalasnim liftingom lica, odnosno regeneracijom kolagena i elastina.

Radiotalasni liftingi lica smanjuje i aktivnost lojnih žlezda. Smanjuju se zapaljenski procesi u slučajevima aknozne kože, posebno ako su hormonskog porekla.

Sukcesivnim terapijama mogu se smanjiti i ožiljci.

Radiotalasni lifting podrzumeva seriju tretmana od šest dolazaka u razmacima od nedelju dana. Trajanje radiotalasnog trtmana je od 20 do 40 minuta i zavisi od površine kože koja se tretira.

Radiotalasni lifting lica se može radti na 2 do 3 nedelje, u seriji od 5 do 6 dolazaka, a kasnije se obavlja u većim vremenskim intervalima.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 1)
Nedeljka Sve, kvalitetna usluga.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Bellissima S

Bulevar Zorana Đinđića 22, Beograd

Vaučer važi

do 30.9.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:  tropolarni RTL lica, vrata, za podmlađivanje i zatezanje kože lica (čišćenje, piling,RTL,krema)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon za informacije i zakazivanje: 060/3142678
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer se ne može iskoristiti!

Slične ponude