8900 din za LETOVANJE NA KRFU-DASSIA (10 noćenja + autobuski prevoz + trajekt)! Termin polaska 26.05.!

20528 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

LETO 2018 – OSTRVO KRF – DASSIA

PAKET ARANZMAN  10 NOĆENJA / PREVOZ – AUTOBUSOM /  TRAJEKT

VILA ILDI 20 528,00 din

PROMO CENA PAKETA OD 8900,00 din

KRF je drugo po veličini od sedam Jonskih ostrva i važi za najlepše ostrvo u ovom arhipelagu. Obalu dužine 217 km zapljuskuju

vode Jadranskog i Jonskog mora. Poslednjih godina ovo ostrvo je postalo prava turistička Meka zahvaljujući mnogobrojnim znamenitostima, starim palatama, tvrđavama, crkvama, gustom zelenilu, kristalno čistoj vodi, prelepim plažama i luksuznim hotelima.
DASSIA je poznato turističko mesto koje  je pre svega prepoznatljivo po svojoj lepoj plaži, kvalitetnim smeštajnim kapacitetima, šetalištu i preporučljivo je kako za porodični odmor tako i za zabavu. Nalazi se na 12 km od grada Krfa na svakih 30 min. saobraća lokalni gradski autobus, plava linija. Čitava oblast je turistički dobro poznata i pruža raznovrsne mogućnosti u pogledu broja plaža, sportova na vodi, odmora i zabave.

AUTOBUSKI PREVOZ:

Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 14:00h (ukoliko sekretarijat za saobraćaj i gradska uprava ne donesu u međuvremenu  odluku o promeni mesta polaska autobusa za vanlinijski prevoz), a iz Niša – sa parkinga kod Tempa u 17:15h.

Postoji mogućnost organizovanja transfera: iz Novog Sada - parking hotela “Sajam” u 12:00 - doplata 20 eur,iz Vršca – parking hotela “Srbija” u 12:00 - doplata 20 eur, iz Pančeva – parking ispred vatrogasnog doma u 13:00 - doplata 15 eur, iz Zrenjanina – parking autobuske stanice u 11:00 - doplata 20 eur. Za organizaciju transfera, potrebno je minimum 10 putnika.

Povratak sa Krfa je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije ili inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova.

Prevoz se obavlja visokopodnim turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava

pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik. Sva deca starija od dve godine moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u 14:00h (ukoliko gradska uprava ne donese odluku o polasku sa drugog mesta).

Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2-11.dan – Dolazak na Krf u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge.

12.dan – Napuštanje apartmana u 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika u dogovoreno vreme (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Polazak za Beograd.

13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
 • usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora
 • smeštaja i boravka.
 • autobuski prevoz
 • trajekt

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti, fakultativne izlete, individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili. Ukoliko ide jedna osoba,placa duplu cenu.

OPIS VILE:

- VILA ILDI (39.680747, 19.833825)  se nalazi u mestu Dasija. Pozicionirana je prekoputa hotela Eliana a udaljena je od plaže oko 600m. Centar Dasije je na 250m od objekta. Vilu krasi lepo uređeno dvorište sa bazenom, a raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima kao i četvorokrevetnim apartmanima. Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom

sa tuš kadom, klima uređajem (doplata za korišćenje iznosi 5eur po danu za studije, a za apartmane 5eur po sobi i danu).

Vila ima WiFi pristup internet ; Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo); WiFi – DA ; Parking – NE

Struktura kreveta: 1/2 ST = 2 singl kreveta ; 1/3 ST = 3 singl kreveta ; 1/4 APT = 4 singl kreveta

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Omniturs

Dragoslava Jovanovića 3, Beograd
011/33-48-851

Napomene

 • Obavezno je proveriti raspoloživost slobodnog klapaciteta i nakog toga izvršiti rezervaciju i uplatu vaučera!
 • Termin: 26.05. - 05.06.2018.!
 • Vaučer važi za jednu osobu!
 • Kontakt telefon: 011 33 48 851, 011 33 48 797

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja
 • usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora
 • smeštaja i boravka.
 • autobuski prevoz

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti, fakultativne izlete, individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili. Ukoliko ide jedna osoba,plaća duplu cenu.

Slične ponude