8990 din za izbeljivanje zuba obe vilice u dentalnom rendgen centru Morita!

20000 DIN
Rasprodato

Morita Dentalni Rendgen Centar je stomatološka ordinacija koja ide u korak sa najnovijim dostignućima u svetskoj stomatologiji, tako da smo ovog puta u prilici da vam ponudimo: izbeljivanje zuba najnovijom tehnikom hemijski aktiviranog izbeljivača Opalescence Boost, američkog proizvođača Ultradent, svetskog pionira u proizvodnji svih vrsta izbeljivača.

http://www.youtube.com/watch?v=Vp3mbGp2YEc

Za samo sat vremena provedenih na stomatološkoj stolici trebalo bi da imate bar dva puta sjajniji i belji osmeh. Ova metoda ne zahteva nošenje individualne kašike (tray-a) tokom 10 dana, niti je potrebno bilo kakvo prosvetljavanje svetlosnim lampama i laserima. Dovoljno je samo da nas posetite na sat vremena i vidite značajnu razliku.

Izbeljivanje zuba ovom metodom je potpuno bezbedno. Preparat takođe u sebi sadrži i fluoride tako da ima i antikariogeno dejstvo. U ovu ponudu je uključeno i obavezno skidanje kamenca po promotivnoj ceni od. Sve intervencije su botpuno bezbolne, budite bezbrižni.

http://www.moritadrcentar.com


 


Pitanja

Ljiljana
30.9.2011. 16:34
Koja je razlika izmedju ove metode izbeljivanja zuba i izbeljivanja pomocu lasera i akcelerator lampe? Unapred hvala. :)
Kupoman
Ljiljana, razlika je samo u tome na koji način se aktivir a gel, ovom metodom se gel aktivira hemijski a drugom zracima.

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude