90 din za dvočasovno krstarenje beogradskim rekama za dve osobe! Popust 90%!

900 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

Fantastična prolećna ponuda! Krstarenje za dve osobe po specijalnoj ceni od 90 dinara! Iskoristite popust od 90% i provedite savršena 2 sata u društvu neke drage osobe!

Videti Beograd sa reka je pravo otkrovenje i za posetioce i za Beograđane! Nijedan drugi grad u Evropi nema takav spektakularni položaj na dve velike reke. Provedite prijatne trenutke ploveći brodom "Kornjača" i doživite svoj voljeni grad iz potpuno nove perspektive. Uzvodno Savom, ispod mostova, do Ade Ciganlije i Ade Međice. Pogled na beskrajni niz splavova restorana i splavova vikendica. Nizvodno do Ušća i oko Kalemegdana. Dunavom ka Dorćolu i Pančevačkom mostu! Onda uzvodno pored Ratnog Ostrva i novih vikendica na levoj obali Dunava. Do Zemuna sa pogledom na Gardoš i bezbrojne restorane na Zemunskom keju. Opustite se uz blago ljuljuškanje talasa i doživite Beograd u njegovom najlepšem svetlu!

Noću sve dobija magični sjaj. Blješti Brankov most. Kalemegdanska tvrđava prekrasno osvetljena. Čarobno osvetljen Gardoš se ogleda u reci ispred Vas – kao iz bajke! "Kornjača" bešumno klizi rekom dok prijatna muzika daje ritam jednom novom otkrovenju Beograda. A vreme kao da je stalo, a Vi prosto ne želite da se ova plovidba završi!

Turistički brod "Kornjača" je dug 12 metara. Ima veliki zatvoren salon sa šankom na dva sprata, ozvučenje, WC. Brod je kompletno zatvoren u staklu te omogućava uživanje u čarima reke i po oblačnom i kišnom vremenu. Na krmenom delu broda se nalazi lepa platforma natkrivena tendom. Poseduje dva brodska motora ukupne snage 100KS kao i svu potrebnu nautičku opremu. Prvenstvena namena broda je razgledanje grada sa reke, privatne proslave, rođendane, kraća krstarenja do Pančeva i Vinče sa kapacitetom do 50 osoba.

http://danuvije.com/


Pitanja

danijela
27.8.2012. 23:27

Danas mi je bio zadnji dan da uplatim ali nisam stigla.Imam 2 vaucera mogu li to sutra (28.avg) ???

Kupoman

Danijela, možeš da platiš i danas! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Brod “Kornjača”

ušće Save u Dunav, Beograd
064/0555-660

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude