9450 din za najsavremeniji 128-slajsni CT skener regije po izboru + cd i izveštaj radiologa u "Puls kardiološki centar"!

10500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

 • najsavremeniji 128 – slajsni skener (MSCT) regije po izboru (glava, orbite, sinusi, vratni deo kičme, grudni deo kičme, krsni deo kičme, grudni koš, kukovi, abdomen, mala karlica, meka tkiva, natkolenica, koleno, potkolenica, stopalo, skočni zglob, rame, nadlaktica, ručni zglob) 
 • cd
 • izveštaj radiologa

Najmoderniji CT skener i iskusan tim radiologa u Puls kardiološkom centru

Multislajsno CT snimanje – MSCT je bezbolna, bezbedna, minimalno invazivna metoda i može se sprovesti vrlo brzo i bez rizika. Bitno je napomenuti činjenicu da što je aparat noviji i sa što više slajsova, onda se pored preciznijih snimaka koje dobijamo, smanjuje i vreme samog pregleda uz minimlane doze zračenja. Puls kardiološki centar koristi najmoderniji 128-sljasni Philips Incisive CT aparat.

Multislajsni skener daje veoma detaljne prikaze mekih tkiva, krvnih sudova i kostiju.

MSCT skener ima mnogo primena, ali je posebno pogodan za dijagnozu bolesti i procenu povreda. Multi-slajsna kompjuterizovana tomografija može pomoći za: dijagnostiku infekcija, poremećaja mišića i frakture kostiju, tačno određivanje lokacije masa i tumora, proučavanje krvnih sudova i drugih unutrašnjih struktura, procenu obima unutrašnjih povreda i unutrašnjih krvarenja i aneurizmi, praćenje operacija i biopsija, nadgledanje efikasnosti lečenja za određena medicinska stanja uključujući kancer i bolesti srca.

CT dijagnostika je u prednosti kod pacijenata kod kojih postoji kontraindikacija za pregled magnetnom rezonancom zbog prisustva metala u telu ili klaustrofobije a i dosta je jeftinija od magnetne rezonance.

Nakon CT snimanja može se u najkraćem roku postaviti dijagnoza, može početi dalje lečenje ukoliko je otkriveno neko oboljenje, što doprinosi bržem i sigurnijem izlečenju. Naš tim iskusnih radiologa nakon pregleda kroz svoje zapaženje i preciznu dijagnostiku omogućava pacijentima da se upute na potrebno lečenje, što vrlo često spašava život.

Kada je u pitanju CT snimanje bez kontrastnog sredtsva nije potrebna nikakva prethodna priprema. Sa sobom ćete poneti izveštaj lekara koji Vas upućuje na snimanje CT skenerom. Pregledi na multislajsnom skeneru zajedno sa pripremom traju od 5-15 minuta u zavisnosti od toga koji deo tela se snima. Sama sekvenca snimanja traje svega minut. Nakon obavljenog pregleda dobićete CD sa snimkom Vašeg pregleda kao i izveštaj sa detaljnim opisom radiologa. U zavisnoti od dela tela koji se ispituje, vreme čekanja izveštaja može biti između 15 – 60 minuta nakon pregleda. Ukoliko ne želite da čekate izveštaj, možemo ga proslediti i na Vašu email adresu.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Nataša fantastican lekar i kvalitetno medicinsko osoblje
Sanja Dragicevic професионализам

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Specijalna bolnica iz interne medicine "Puls kardiološki centar"

Jurija Gagarina 22m, L11 A-blok, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 25.12.2022.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: Najsavremeniji 128-slajsni CT skener regije po izboru+cd i izveštaj radiologa!
 • Jedan vaučer važi za jednu oosbu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Obavezno zakazivanje termina unapred!
 • Obavezno je poneti na pregled odštampan vaučer!
 • Ne postoji mogućnost biranja lekara!
 • Kontakt telefoni: 011/7555000
 • Radno vreme: radnim danima od 08h-20h, subotom od 08-15h!
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćenim!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude