950 din za mesec dana korišćenja teretane + kardio program za dame (12 termina)+GRATIS konsultacije u vezi treninga u LUX SC BODY RESPONSE u Lominoj ulici!

2400 DIN
Ponuda je istekla

950 din za mesec dana korišćenja teretane+kardio program za dame (12 termina) + GRATIS konsultacije u vezi treninga u LUX SC BODY RESPONSE u Lominoj ulici!

U samom centru grada na pristupačnoj lokaciji, na uglu Lomine i Balkanske ulice nalazi se sportski klub Athletic Body Response. Prirodno osvetljen i prijatan ambijent kao i visoko obrazovani sportski stručnjaci učiniće da se osećate lepo i sigurno dok trenirate. Ako tražite lep, intiman i miran klub da trenirate, onda ste na pravom mestu. Dođite, uverite se i videćete da ste napravili pravi izbor. Naš moto i vizija je Sanitas per motum odnosno zravlje putem kretanja jer sportski trening može da zameni mnoge lekove ali nijedan lek ne može da zameni sportski trening. Misija sportskog kluba Athletic Body Response je da svakom svom članu na profesionalan, pouzdan i bezbedan način pomogne u stvaranju, razvoju i održavanju svojih atletskih, zdravstvenih, intelektualnih, radnih i drugih potencijala kroz primenu i ugradnju sportskog treninga u svoj životni stil.

http://athleticbodyresponse.com

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

ATHLETIC BODY RESPONSE

Lomina 48,, Beograd
011 362 33 49

Vaučer važi

do 6.9.2016.

Napomene

  • Jedna osoba može da kupi jedan vaučer za sebe i jedan na poklon
  • Nakon aktivacije vaučer važi mesec dana!
  • Vaučer je potrebno aktivirati do 6. avgusta!
  • Ponuda važi za nove članove
  • Pozovite i zakažite svoj dolazak!
  • Konakt telefon: 011 362 33 49

Slične ponude