950 din za mesec dana neograničenog korišćenja teretane sa najsavremenjim spravama i kardio programom za dame i muškarce+GRATIS konsultacije u vezi treninga u novoj LUX teretani AIR GYM na Voždovcu!

Kupi za 950 DIN
950 DIN 2000 DIN kupljeno 25 kupljeno Ponuda je istekla
53 %
950 din za mesec dana neograničenog korišćenja teretane sa najsavremenjim spravama i kardio programom za dame i muškarce+GRATIS konsultacije u vezi treninga u novoj LUX teretani AIR GYM na Voždovcu!

Air Gym nalazi se u srcu Voždovca i nudi Vam najsavremenije uslove za trening i rekreaciju. U potpuno novom i klimatizovanom prostoru našeg centra, koji se nalazi iznad nivoa zemlje tako da ima dovoljno dnevne svetlosti, možete ostvariti sve Vaše vežbačke ciljeve, trenirajući na najnovijim spravama svetskog proizvođača fitnes opreme broj 1.

Stručni i visoko obrazovani tim fitnes centra AIR GYM pružiće Vam kvalitetne i korisne savete vezane za ishranu, vežbanje i zdrav život, kako biste što brže stigli do željenih rezultata. Ukoliko ste početnik, trener će zajedno sa Vama vežbati nekoliko treninga, kako bi Vas upoznao sa spravama i pravilnim načinom vežbanja. Takođe, svim našim članovima obezbeđujemo individualni program vežbanja, izrađen samo za Vas i usklađen u skladu sa Vašim mogućnostima i ciljevima.

Sa željom da Vam ponudimo vrhunske uslove, naš centar smo opremili najnovijim spravama vodećeg svetskog proizvođača fitnes opreme, koju karakteriše odlična anatomska prilagodljivost, nečujnost, kao i minimalna mogućnost pogrešnog izvođenja vežbi. Sva oprema je dizajnirana tako da Vam omogući najučinkovitije vežbanje za postizanje željenih rezultata.

http://www.airgym.club/

Vaučer važi

od 12.12.2016. do 16.1.2017.

Napomene

  • Vaučer važi mesec dana nakon aktivacije!
  • Vaučer je potrebno aktivirati do 16. januara!
  • Vaučer važi za 1 osobu!
  • Važi za nove članove!
  • Možete iskoristiti 1 vaučer!
  • Kontakt telefon: 069 1048090

Gde iskoristiti vaučer?

Air Gym
Braće Jerković 74F
Beograd
069 1048090

100% garancija
Pitanja u vezi ponude 1

Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

29.12.2016 22:22:53

Milena:

Da li mogu da se uplate tri kupona na jedno ime i da se koriste za naredna tri meseca?

30.12.2016 12:18:58

kupoman.rskupoman:

Milena, nije moguće na taj način korstiti vaučere. Moguće je samo jedan mesec ići u teretanu po sniženoj ceni. :)