9750 din za zatvorenu magnetnu rezonancu karlice ili abdomena jačine 1.5 tesle koji uočava i najsitnije promene + CD, film i opis doktora u Dijagnostičkom Centru Zemun!

Izaberite varijantu:
Vrhunski medicinski stručnjaci
Najsavremenija oprema
Dugogodišnje iskustvo

U cenu je uključeno:

 • zatvorena magnetna rezonanca karlice ili abdomena jačine 1.5 tesle koji uočava i najsitnije promene 
 • CD, film
 • opis doktora

Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 13 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, kardiologije, urologije i pulmologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze. Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu bolnicu za neurologiju. Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.

http://www.dc-zemun.com

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 49)
Goran Profesinalni i ljudski pristup i spremnost da se maksimalno izađe u susret klijentu
zoran Postovani hteo bih ovim putem da se zahvalim predstavnicima sajta kupoman sto su mi omogucili da po povoljnoj ceni uradim magnetnu rezonansu zgloba kuka u Dijagnostickom Centru Zemun sve kako su u reklamnom delu istakli sve su uredno i korektno ispostovali.svaka cast i zelim vam puno klijenata u narednom periodu.A Dijagnostickom Centru Zemun zelim da se zahvalim na profesionalnom i korektnom odnosu sve ispostovano i ljubaznoscu osoblja ,takodje vam zelim puno klijenata u narednom periodu ,zato sto ste profesionalci u svom poslu.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

DC Zemun

Tošin Bunar 6, Beograd
011/31-60-309

Vaučer važi

do 29.1.2020.

Napomene

 • Vaučer obuhvata: zatvorenu magnetnu rezonancu karlice ili abdomena jačine 1.5 tesle koji uočava i najsitnije promene + CD, film i opis doktora
 • Obavezno zakazivanje termina unapred!
 • Radno vreme: ponedeljak - petak 08.00 - 19.00 subota 08.00 - 14.00h.
 • Konatkt telefon: 011/31-60-309 
 • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
 • Možete kupiti više vaučera!
 • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite dijagnostički centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
 • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude