980 din za tretman mikrodermoabrazije lica dijamantskim glavama sa vakumom bez komedoekspresije (čišćenje, tonik, dermoabrazija sa vakumom, hijaluron gel maska, krema)-SL Bellissima kod Beogradske Arene!

2500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  •  tretman mikrodermoabrazije lica dijamantskim glavama sa vakumom bez komedoekspresije (čišćenje, tonik, dermoabrazija sa vakumom, hijaluron gel maska, krema)

Mikrodermoabrazija spada u blage i neagresivne načine skidanja površinskog sloja kože, odnosno izumrlih ćelija. Mikrodermoabrazija je jedna od osnovnih metoda za poboljšanje teksture i izgleda kože. Mikrodermoabrazija se primenjuje na svim tipovima kože, a najčešće se koristi za sužavanje proširenih pora, u cilju regulacije masnoće kože, za korigovanje manjih bora, sanaciju površinskih ožiljaka, kao i za ublažavanje hiperpigmentacije.

U procesu dermoabrazije koriste se dijamantski kristali različitog prečnika i različite gustine.

Stepen dermoabrazije zavisi od veličine dijamantske sonde, brzine i broja prelaza na određenom delu površine kože.

REZULTATI I PREDNOSTI MIKRODERMOABRAZIJE

Već nakon šest tretmana mikrodermoabrazije, promene u dubini epiderma su vidljive. Ten se ujednačava, a pigmentinih fleka ima sve manje. Dolazi i do učvršćivanja i zgušnjavanja vlakana kolagena, a nivo elastina se povećava.

Mikrodermoabrazija kao tretman kože ne zahteva oporavak, pa svakako ne utiče na obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Proces mikrodermoabrazije je bezbolan.

Ono što se mikrodermoabrazijom ne može postići i što je veliki nedostatak je nemogućnost uspešnog tretmana dubokih bora, ožiljaka ili duboke pigmentacije.

Mikrodermoabraziju nije preporučljivo izvoditi u slučaju rozacee, proširenih kapilara, bakterijskih infekcija kože, herpesa, bradavica i kod korisnika roakutana.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 15)
Jelena Ljubaznost i usluga
Natasa Jednostavnost prilikom dogovaranja i usluga

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Bellissima S

Bulevar Zorana Đinđića 22, Beograd

Vaučer važi

do 30.9.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: tretman mikrodermoabrazije lica dijamntskim glavama sa vakumom bez komedoekspresije (čišćenje,  tonik, dermoabrazija sa vakumom, hijaluron gel maska, krema)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon za informacije i zakazivanje: 060/3142678
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer se ne može iskoristiti!

Slične ponude