990 din za 800 gr mešanog mesa sa prilogom za dvoje (pileći batak, pileći file, svinjska vešalica,ćevapi, kobasica) + dve supe + dva deserta (čokoladni kolač/ tulumbe/pita sa jabukama)-Konoba!

1180 DIN
Ponuda je istekla
Autentični restoran srpske kuhinje
Ljubazni konobari
Opuštena i prijatna atmosfera

U cenu je uključeno:

  • 800 gr mešanog mesa sa prilogom za dvoje (pileći batak,pileći file,svinjska vešalica,ćevapi,kobasica) + dve supe + dva deserta (čokoladni kolač/ tulumbe/pita sa jabukama)

Niste stigli danas da spremite ručak ili možda večeru? Pa nema problema, ukusni obroci vas ovde svakako čekaju.

Uživanje u hrani bi trebalo da bude sastavni deo svakog obroka. Jesti polako i uživati u svakom zalogaju je nešto što smo zbog brzine življenja odavno zaboravili.

U Konobi Akustik možete uživati u tradicionalnoj domaćoj kuhinji, vrhunskih kuvara. Konoba Akustik je savršeno mesto za ručak ili večeru u krugu dragih osoba. Idealan prostor u kom možete sa prijateljima i porodicom probati izvrsnu hranu, po veoma pristupačnim cenama. 

Originalni recepti, usavršavani godinama unazad kao i pažljivo odabrani i uvek sveži sastojci zaslužni su za vrhunski kvalitet i prepoznatljiv ukus jela koja se u restoranu poslužuju. Umetnost aranžiranja i posluživanja, takođe je nešto što se ne sme zanemariti.

Autentični restoran srpske kuhinje "Konoba Akustik" u svojoj ponudi ima širok izbor domaćih jela, kao i jela sa roštilja. Njihovo prijatno i uslužno osoblje i izuzetno opuštena i prijatna atmosfera će učiniti da se osećate kao kod kuće!  Dođite da okusite specijalitete tradicionalne srpske trpeze, ukuse i mirise Srbije!

https://www.facebook.com/pages/Konoba-Akustik-kafana-sa-dusom/564518603573512


Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 1399)
Milisav Kompletan meni i usluga.
Dusica Sve je super cest sam gost t

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

KONOBA AKUSTIK

Cara Dušana 13, Beograd
064/513-7828

Vaučer važi

do 12.12.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: 800 gr mešanog mesa sa prilogom za dvoje (pileći batak,pileći file,svinjska vešalica,ćevapi,kobasica) + dve supe + dva deserta (čokoladni kolač/ tulumbe/pita sa jabukama)
  • Potrebno je rezervisati vaučer minimum jedan dan unapred!Kontakt telefon: 064/513-7828
  • Obavezno je poneti odštampan vaučer sa sobom u restoran!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Vaučer se jedino i isključivo može iskoristiti u restoranu, hrana nije za poneti!
  • Radno vreme: radnim danima do 22h, petak i subota kuponi se ne mogu koristiti posle 17:30h!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Slične ponude