990 din za knjigu PUTEVI ZDRAVLJA izdavačke kuće Zmaj!

2800 DIN
Ponuda je istekla

PUTEVI ZDRAVLjA Majkl van Straten

Pred vama je porodična knjiga kućnih metoda lečenja, sveobuhvatni praktični priručnik sa bezbednim savetima za lečenje, samopomoć tradicionalnim i alternativnim metodama lečenja.

U knjizi Putevi zdravlja, data je lista najčešćih oboljenja dece i odraslih od „A do Š“, njihovi simptomi i dijagnoze, i paralelan prikaz tradicionalnih metoda lečenja, aromaterapije i akupresure, homeopatije, lekovitih biljaka i zdravog načina ishrane.

Tu su i preporuke za uspešno korišćenje tehnika disanja, akupresure, akupunkture i raznih oblika fizičkih aktivnosti koji vode ka zdravom načinu života i razmišljanja.

Dat je pregled i dvadeset najznačajnijih lekova iz oblasti aromaterapije, lekovitih biljaka, homoepatskih lekova, i uputstvo za pravljenje lekovitih napitaka i obroka, ali i neizostavnih tradicionalnih i alternativnih sastojaka svake kućne apoteke.

Više od 500 fotografija, šeme akupresurnih i refleksoloških tačaka tela, detaljna lista lekovitih biljaka i indeks, koji omogućava lako i brzo nalaženje traženog pojma, čine Puteve zdravlja knjigom koju je neophodno imati u svakoj kućnoj biblioteci.

http://www.zmajdoo.com

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

ZMAJ d.o.o.

Gavrila Principa 11, Novi Sad
0021/541715; 021/541716

Vaučer važi

do 10.6.2017.

Napomene

  • Vaučer važi za jednu knjigu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefoni za sve informacije: 021/541715; 021/541716
  • Kniga može da se preuzme lično ili da se pošalje na kućnu adresu o trošku kupca!

Slične ponude