990 din za knjigu PUTEVI ZDRAVLJA izdavačke kuće Zmaj!

2800 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:

PUTEVI ZDRAVLjA Majkl van Straten

Pred vama je porodična knjiga kućnih metoda lečenja, sveobuhvatni praktični priručnik sa bezbednim savetima za lečenje, samopomoć tradicionalnim i alternativnim metodama lečenja.

U knjizi Putevi zdravlja, data je lista najčešćih oboljenja dece i odraslih od „A do Š“, njihovi simptomi i dijagnoze, i paralelan prikaz tradicionalnih metoda lečenja, aromaterapije i akupresure, homeopatije, lekovitih biljaka i zdravog načina ishrane.

Tu su i preporuke za uspešno korišćenje tehnika disanja, akupresure, akupunkture i raznih oblika fizičkih aktivnosti koji vode ka zdravom načinu života i razmišljanja.

Dat je pregled i dvadeset najznačajnijih lekova iz oblasti aromaterapije, lekovitih biljaka, homoepatskih lekova, i uputstvo za pravljenje lekovitih napitaka i obroka, ali i neizostavnih tradicionalnih i alternativnih sastojaka svake kućne apoteke.

Više od 500 fotografija, šeme akupresurnih i refleksoloških tačaka tela, detaljna lista lekovitih biljaka i indeks, koji omogućava lako i brzo nalaženje traženog pojma, čine Puteve zdravlja knjigom koju je neophodno imati u svakoj kućnoj biblioteci.

http://www.zmajdoo.com

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

ZMAJ d.o.o.

Gavrila Principa 11, Novi Sad
0021/541715; 021/541716

Vaučer važi

do 10.6.2017.

Napomene

  • Vaučer važi za jednu knjigu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefoni za sve informacije: 021/541715; 021/541716
  • Kniga može da se preuzme lično ili da se pošalje na kućnu adresu o trošku kupca!

Slične ponude