990 din za mesec dana aerobika ili kardio boksa u fitness centru Yoga Gym u centru grada!

2800 DIN
Ponuda je istekla

Aerobic - Vežbe u grupi u mirnom prostoru Yoga Gym Fitness club-a u centru Beograda, uz vođstvo iskusnog trenera i muziku koja motiviše. Aerobic je širom sveta jedna od najpopularnijih tehnika grupnog vežbanja, a tim instruktora Yoga Gym Fitness centra koristi najvrednije delove tradicije aerobika i najnovija naučna dostignuća. Podrazumeva koreografisane i precizne pokrete u ritmu muzike, bez posebnih pomagala, a uz oslanjanje na snagu sopstvenog tela. Donosi snagu, ubrzava metabolizam, smanjuje telesnu masu i oblikuje telo. Istovremeno, aerobic povećava izdržljivost srca i kardiovaskularnog sistema, povećava gipkost i održava zdravlje kostiju i zglobova. Utiče na raspoloženje, vraća osmeh i pojačava volju za zdravim životom.

cardio box - Podiže samopouzdanje i adrenalin. Više od klasičnog boksa. Atraktivni aerobni program Yoga Gym Fitness centra koji vas uči pokretima iz borilačkih veština, koji su usmereni na džakove za boks. Otpor koji pruža džak utiče da se svi mišići iznenađujuće brzo oblikuju dobijajući vretenasto zavidan oblik. Naučićete pokrete, udarce i njihove kombinacije bez telesnog kontakta. Ovakva vrsta treninga utiče na vašu snagu, značajno umanjuje stres i relaksira

"Yoga Gym" fitness centar zamišljen je da pomogne ljudima da vode aktivan i zdrav život. Njihov jedinstveni sistem vežbi, individualnih treninga i edukativnih programa pomažu Vam da na najbolji mogući način iskoristite svoje vreme i mislite na svoje zdravlje. U urbanom centru grada, njihov prijatan ambijent će Vam omogućiti da u potpunosti uživate u mnogobrojnim programima kao što su: rekreacija, kardio vežbe, korekcija telesne težine, body building, korektivna gimnastika, relaksacija, joga, individualni treninzi ili grupni program. Yoga Gym Zajednicu čine vedri ljudi, posvećeni vežbanju i sopstvenom zdravlju i izgledu, ali uvek spremni da pomognu drugima.

http://www.yoga-gym.rs


Прикажи Yoga gym 49 на већој мапи

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Sportsko rekreativni klub Yoga gym 49

Kosovska 49, Beograd, Beograd
061 6308926

Vaučer važi

do 31.10.2015.

Napomene

  • Možete iskoristiti jedan vaučer!
  • Vaučer aktivirati do 30. septembra!
  • Nakon aktivacije vaučer važi mesec dana (8 časova)!
  • Ponuda važi samo za nove članove!
  • Kontakt telefon fitness kluba: 061 6308926
  • Aerobic: utorak-ćetvrtak 16-17h
  • Cardio box: ponedeljak-sreda-petak 17-18h ili 19-20h

Slične ponude