990 din za mesec dana Pilatesa ili Hatha yoge u fitness centru Yoga Gym u centru grada!

2800 DIN
Ponuda je istekla

Pilates je način vežbanja koji je stvorio nemački atletičar i pionir fizikalne terapije Jozef Pilates, a tim instruktora Yoga Gym Fitness club-a koristi posebno dizajniranu opremu za ovu vrstu treninga. Pilates iz osnove menja i balansira Vaše telo. Poboljšava snagu mišića, povećava fleksibilnost, koordinaciju i izdržljivost. Smanjuje pritisak na zglobove, podstiče i poboljšava cirkulaciju. Poboljšana cirkulacija, u kombinaciji s povećanom snagom, većim rasponom pokreta, uravnotežava muskulaturu i poboljšava opšte zdravstveno stanje. Jača i isteže, oslobađa od loših navika, pomaže izlečenje bolova u leđima i vratu, ublažava napetost i umor. Pilates istovremeno oblikuje telo i čini ga privlačnijim. Stomak čini ravnijim, a bokove čvrstim.Pogodan je za sve one koji su već u dobroj formi, ali i kod rehabilitacije nakon povreda i lečenja hroničnih bolova i za one koji bi samo da žive zdravije i izgledaju lepše.

Hatha Yoga je drevni sistem vežbi i tehnika disanja, koji vam razvija gipkost, mišićnu snagu, pravilno držanje tela i otklanja stres vežbama relaksacije. Povežite se sa vašim unutrašnjim duhom: naučite da upravljate sobom, uz Hatha yoga tehnike koje učite na treninzima: postanite profesionalac uz našu pomoć.Hatha Yoga je drevni sistem vežbi i tehnika disanja, koji vam razvija gipkost, mišićnu snagu, pravilno držanje tela i otklanja stres vežbama relaksacije.Ostati nepokretan duži vremenski period u određenom položaju, bez napora, to je asana. Svaka asana pozitivno deluje na rad određenog unutrašnjeg organa, pri tome ne zapostavljajući rad čitavog organizma. Čovek u svakodnevnom životu koristi samo 10% mišića predviđenih za kretanje, što dovodi do njihove atrofije. Radeći hatha jogu aktivira se rad svih ovih mišića, sa akcentom na mišiće koji omogućavaju razgibavanje kičmenog stuba. Redovnim upražnjavanjem joge dobijaju se dugi, elastični, otporni, jaki i ekonomični mišići. Pranajama je voljni prekid toka udaha i izdaha, pri čemu se insistira na disanju punim plućima. Više od 70% ljudi, posebno žena diše plitko, uz korišćenje samo gornje trećine pluća. Plitko disanje uzrokuje smanjeno unošenje kiseonika što dovodi do toga da naš organizam ne ostvaruje do kraja svoje potencijale. Hatha joga jača kompletan organizam i dovodi njegov rad do savršenstva.

"Yoga Gym" fitness centar zamišljen je da pomogne ljudima da vode aktivan i zdrav život. Njihov jedinstveni sistem vežbi, individualnih treninga i edukativnih programa pomažu Vam da na najbolji mogući način iskoristite svoje vreme i mislite na svoje zdravlje. U urbanom centru grada, njihov prijatan ambijent će Vam omogućiti da u potpunosti uživate u mnogobrojnim programima kao što su: rekreacija, kardio vežbe, korekcija telesne težine, body building, korektivna gimnastika, relaksacija, joga, individualni treninzi ili grupni program. Yoga Gym Zajednicu čine vedri ljudi, posvećeni vežbanju i sopstvenom zdravlju i izgledu, ali uvek spremni da pomognu drugima.

http://www.yoga-gym.rs


Прикажи Yoga gym 49 на већој мапи

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Fitnes klub YOGA GYM

Kosovska 49, Beograd
061 6308926

Vaučer važi

do 31.10.2015.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete iskoristiti jedan vaučer!
  • Vaučer aktivirati do 30. septembra!
  • Nakon aktivacije vaučer važi mesec dana (8 časova)!
  • Ponuda važi samo za nove članove!
  • Kontakt telefon fitness kluba: 061 6308926
  • Pilates: ponedeljak-sreda-petak 16-17h
  • Hatha yoga: ponedeljak-sreda-petak 20-21

Slične ponude