990 din za OPERA LED TRETMAN za lice (60 min) za skidanje ožiljaka, fleka, bora, podmlađivanje (čišćenje, piling, masaža lica, maska opera, serum, krema)+GRATIS masaža na fotelji u SILA LASHES&BEAUTY

8000 DIN
Ponuda je istekla

990 din za OPERA LED LUX TRETMAN za lice u trajanju od 60 min za skidanje ožiljaka, fleka, bora, podmlađivanje (čišćenje, piling,masaža lica,maska opera,serum, krema+GRATIS masaža na fotelji u SILA LASHES & BEAUTY!

OPERA LED Tretman .. bezbolno do blistavog tena, dajte svojoj kozi šansu sa najbolje strane da se pokaz.

Crveno svetlo ima talasnu dužinu od 630 nm. Ono ima obeležja jakog izvora svetla, visoke čistoće i skladno proporcionalne gustoće energije kao i značajan uticaj prilikom negovanja kože, zdravstvene zaštite i lečenja. Zove se i aktivno biološko svetlo.

Crveno svetlo može da poboljša aktivnost ćelija, da potpomogne metabolizam ćelija, da deluje tako da koža počne da izlučuje veliki broj belančevina kolagena i vlaknastih tkiva kojima ispunjava samu sebe, da ubrza cirkulaciju krvi, da poveća elastičnost kože i da poboljša uništeno i žuto i tamno stanje kože. Zatim postiže efikasnost protiv starenja, protiv oksidacije i vrši takav oporavak kože, koji ima neuporedivo dejstvo u odnosu na tradicionalnu negu kože. To je naročito korisno za one ljude koji se nalaze u fazi ozdravljenja i oporavka, za ljude sa suvom i alergijskom kožom. Štaviše, proces negovanja je vrlo jednostavan, prikladan i prijatan, blag i osećajan.
Glavna dejstva:
Izbeljivanje i ublažavanje pegavih mesta i oteklina na koži, rasturanje bora, oporavak oštećene kože, lečenje malenih bora i brazgotina, zatezanje pora i razmnožavanje belančevina kolagena
Plavo svetlo
Plavo svetlo ima talasnu dužinu od 415 mm. Ono deluje tako da suzbija i obuzdava upale na koži i akne koje uglavnom prouzrokuju kiseli bakcili. Plavo-svetlo može da uništi ove bakterije bez povrede kožnog tkiva. Ono smanjuje broj akni u najvišoj mogućoj meri. Ono smanjuje i leči akne tokom razdoblja upale za vrlo kratko vreme. Savetujemo Vam da ga primenjujete u periodu lečenja jednom na svaka tri dana i to u trajanju od po 15 minuta svaki put.
Ljubičasto svetlo
Ljubičasto svetlo je ustvari dvo-pojasno svetlo. To je dakle kombinacija crvenog i plavog svetla, kojim se kombinuje efikasnost terapija ovih svetlosnih izvora. Naročito je korisno prilikom lečenja i oporavka kože od akni i ožiljaka koje su ostale od akni.
Žuto svetlo
Ono služi za snabdevanje kožnih ćelija sa energijom. Ono potpomaže delovanje žlezda. Isto tako pomaže i prilikom varenja hrane. Takođe leči kožne bolesti i poboljšava imunitetnu sposobnost.
Zeleno svetlo
Zeleno svetlo ima svojstva neutralizacije to jest deluje tako da sjedinjuje baze i kiseline, obavlja balansiranje i umiruje upale, Ono može da olakša zatezanje kože, pročisti limfu i limfne kanale, pa se koristi prilikom eliminacije edema odnosno nateklina.
Natekline nastaju usled prelaska tečnosti iz krvi u podkožno tkivo.
Narandžasto svetlo
Narandžasto svetlo povećava energetski nivo ćelija u pravilnim sekvencama. Ono može efikasno da ubrza metabolizam odnosno hemijske procese prilikom varenja hrane.
Belo svetlo
Lasersko svetlo prodire u duboke slojeve kože. Ono može efikasno da ubrza metabolizam aktivnih tkiva. Ono razgrađuje i izaziva prskanje odnosno disperziju sakupljene tečnosti u mrljama i plikovima na koži. Ono poboljšava finoću linija kože i zateže labavu kožu.

https://www.facebook.com/alessiadelussolashes/

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Sandra Sve super svaka cast!
mirjana Devojka super masira , preporuka svima

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

KS Sila Lashes & Beauty

Braće Nedić 15, Beograd, Beograd
011/3282660, 063/390 504

Vaučer važi

do 29.8.2018.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 063/390-504
  • Nakon isteka roka vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude