990 din za pet tretmana mikrodermoabrazije dijamantskim glavama za lice (čišćenje, tonik, gel sa termomaskom, piling, mikrodermoabrazija, maska, krema) u SL Beauty Lab na Novom Beogradu!

10000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • pet tretmana mikrodermoabrazije dijamantskim glavama za lice (čišćenje ,tonik, gel sa termomaskom, piling, mikrodermoabrazija, maska, krema)

Beauty Lab predstavlja provereno ime u oblasti nege lica, tela i ruku.

Nudimo savremene estetske tretmane lica i ruku. Tretmani se izvode visokokvalitetnim materijalima i opremom, američkih, evropskih i južnokorejskih brendova. Naša ideja je da kvalitetnu negu učinimo dostupnu svima. Pristupačne cene i kvalitet, kao i ozbiljan i individualan pristup svakom klijentu u rešavanju estetskih nepravilnosti na licu i telu, osnov su svih naših usluga.

Mikrodermoabrazija je mehanički oblik uklanjanja površinskih slojeva kože (piling), koristeći abrazivne dijamantnstke glave u kombinaciji s vakumom.

Ovim kozmetičkim postupakom odstranjuje se površinski sloj kože (mrtve ćelije), a time podstiče pojačano lučenje kolagena i elastina, što dovodi do svežijeg izgleda kože. Proces je dobro kontrolisan, bezbolan i veoma efikasan, efekti su vidljivi odmah!

Mikrodermoabrazija smanjuje ili uklanja ožiljke, bore i druge znakove starenja, što poboljšava izgled kože lica i daje koži svežiji i zdraviji izgled. Praktično bez nuspojava, mikrodermoabrazija koristi antialergijske kristale za liječenje kože, što je odličan tretman za kožu koja je osjetljiva na hemikalije.

Najbolji efekti ovog tretmana postižu se ukoliko se koža tretira u tačno određenim ciklusima (koji zavise od tipa kože) i u određenoj učestalosti tretmana, kako bi efekat bio izraženiji dugotrajniji.

http://www.beautylab.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Beauty Lab

Gandijeva 122a, Beograd
063/887-22-62

Vaučer važi

do 15.12.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: pet tretmana mikrodermoabrazije dijamantskim glavama za lice (čišćenje, tonik, gel sa termomaskom, piling, mikrodermoabrazija, maska, krema)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 063/887-22-62
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude