990 din za tretman uklanjanja akni i ožiljaka u laser centru Triniti u Novom Sadu!

2000 DIN
Ponuda je istekla
Izaberite varijantu:
Najsavremenija tehnologija
Ljubazno osoblje
Brzo zakazivanje

U cenu je uključeno:

  • tretman uklanjanja akni i ožiljaka

Bilo da dan počne suncem ili bez, pogled u ogledalo i čisto zdravo lice učini vaš dan savršenim. Nema te šminke koja može da pokrije zaprljano lice ili da ukrasi čistu i zdravu kožu lica bez akni i nečistoća. Ne zaboravljajte ni leti na obavezne tretmane za sjaj vaše kože! Pojavu akni uzrokuje višak sebuma kada dolazi do uvećanja lojnih žlezda i stvaranja čepova – mitesera, koji rastu i sprečavaju cirkulaciju, te dovode do pojave bubuljica. Na tom mestu mogu nastati bakterije i tako dolazi do upalnog procesa, crvenila i pojave gnoja.Tretman laserom je sigurna, minimalno invazivna procedura za uklanjanje ožiljaka koja pravi mikroskopske ranice duboko u koži, što omogućava brzo obnavaljanje površinskog sloja kože. Tretmani su skoro bezbolni. Akne su vrlo uznemirujuće u bilo kom uzrastu, pogotovo kada nakon njih ostanu ožiljci. Laserski tretman akni je definifitvno jedno od najefikasnijih rešenja. Što je najvažnije, laserski tretman akni efikasno smanjuje prisustvo ovog uobičajenog problema sa kožom podjednako i kod adolescenata i kod odraslih. Laserski tretman cilja i uništava bakterije u koži koje su odgovorne za nastanak akni, kako bi se sprečilo njihovo buduće pojavljivanje na licu, grudima ili leđima. Laserski tretman ožiljaka od akni može umanjiti ožiljke.

Ocena ponude

4,8/5 (ocene: 65)
Dragana Najbolji salon,ljubazno i stručno osoblje,vrhunska usuga u jako prijatnom ambijentu.
Snežana Веома су непосредни, апарат је стварно моћан, имала сам га и сама...но, поента овога је брз и прецизан преглед целог тела и тиме сам задовољна!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički studio estetika Triniti

Bul. Kralja Aleksandra 12, Novi Sad
063/168-22-99

Vaučer važi

do 26.10.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Tretman uklanjanja akni i ožiljaka!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 063/168-22-99
  • Ukoliko morate otkazati zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dan ranije; u suprotnom vaučer će se smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude