9950 din za otvorenu magnetnu rezonancu selarne regije (hipofizna žlezda) ili kičme (vratni ili lumbalni deo) u Dijagnostičkom centru Zemun!

12950 DIN
Ponuda je istekla
Vrhunski medicinski stručnjaci
Najsavremenija oprema
Dugogodišnje iskustvo

U cenu je uključeno:

  • otvorena magnetna rezonanca za decu i odrasle - selarne regije(hipofizna žlezda) ili kičme (vratni ili lumbalni deo)
  • film i cd sa opisom

Brinući o Vašem Zdravlju prethodnih 13 godina i uvažavajuči sve Vaše realne potrebe u prevenciji i dijagnostici bolesti, Dijagnostički Centar Zemun je angažovao ekipu vrhunskih medicinskih stručnjaka i nabavio novu medicinsku opremu, čime je omogućio proširenje broja i vrsta dijagnostičkih procedura.

Uz proverenu ekipu radiologa iz oblasti CT, MR i Ultrazvučne dijagnostike i subspecijalista iz oblasti neurologije, kardiologije, urologije i pulmologije, koji koriste najsavremenije dijagnostičke uređaje, spremni smo da na najbolji način omogućimo dobijanje pravovremene i tačne dijagnoze.

Dugogodišnji kvalitetan rad, permanentno ulaganje u kvalitet stručnog tima i korišćenje najnovijih naučnih i tehnoloških dostignuća je omogućio da specijalistička ordinacija iz oblasti radiološke dijagnostike preraste u zdravstvenu ustanovu – specijalnu bolnicu za neurologiju. Dakle, spojili smo poslednju reč medicinske tehnike, adekvatan prostor, obučene eksperte i ostvarili uslove evropske medicine.

http://www.dc-zemun.com

Ocena ponude

4,9/5 (ocene: 85)
Dolores Sve, ljubaznost, posvećenost , stručnost, točnost... Doktorica, radilog sve pohvale veoma ljubazna i strpljiva da ti sve objasni.
Zoran Gostoprimstvo

Pitanja

Ika
3.11.2023. 01:43
Nisam baš razumela ime se ova rezonansa razlikuje od obične. Najkraće - 7 godina ne mogu da sedim. Imam u sedalnom delu bolne grčeve i osećaj sedenja na užarenoj rešetki. Bila sam 3 nedelje na Neurološkoj klinici, gde su mi uradili sva mogućea ispitivanja uključujući i MR kičme i sedalnog dela, jednom sam čak bila u Varšavi kod njihovog stručnjaka gde mi je takođe urađena i MR i UZ sedalnog dela.U Beogradu sam bila kod svih specijalista uključujući\"Lazu Lazarević\" bolnicu. Imam 19 dijagnoza i i dalje jake bolove. Da li zaista mislite da mi je potrebna još jedna MR (od 2016 kada je to počelo urađeno ih je više) na Vašem uređaju? Nadam se iskrenom odgovoru. S poštovanjem L.J.
Kupoman
Poštovani, možete kontaktirati kliniku i proveriti sa njima. Br. tel. 011/31-60-309

Gde iskoristiti vaučer?

DC Zemun

Tošin Bunar 6, Beograd
011/31-60-309

Vaučer važi

do 27.12.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Otvorenu magnetnu rezonancu za decu i odrasle - neuro snimanje jedne regije po izboru selarne regije(hipofizna žlezda) ili kičme (vratni ili lumbalni deo)
    u Dijagnostičkom centru Zemun!
  • Ponuda se odnosi na jednu regiju od ponuđenih!
  • Ukoliko je potrebno uraditi kontrast, doplata je 5500 dinara!
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Radno vreme: ponedeljak - petak 08.00 - 19.00 subota 08.00 - 14.00h.
  • Konatkt telefon: 011/31-60-309
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite dijagnostički centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude