190 din za lasersku epilaciju malih regija E-LIGHT nemačkim FERMAX laserom (nausnice, brada, podbradak, zulufi, linija stomaka) u novom LUX studiju BEAUTY QUEEN M&M na VRAČARU!

2000 DIN
Ponuda je istekla

190 din za lasersku epilaciju malih regija E-LIGHT nemačkim FERMAX laserom (nausnice, brada, podbradak, zulufi, linija stomaka) u novom LUX studiju BEAUTY QUEEN MM na VRAČARU!

Resite se dugorocno  dlacica tretmanom epilacije! Zima je pravo vreme da krenete sa tretmanima kako biste do letnjih dana završili. Epilacija laserom je najtrajniji i najefikasniji način uklanjanja neželjenih dlaka gotovo sa svih delova tela. Laseri za epilaciju su aparati koji proizvode svetlost određenih boja i talasnih dužina. Razlikom u talasnoj dužini laserskog zraka, razlikuje se tretirana ciljana struktura u koži. Prilikom epilacije laserom, ciljana struktura je pigment koga ima najviše u dlaci. Tokom epilacije same dlake sprovode laserski zrak do svog korena, gde se praktično dlaka rasprsne od stvorene toplote i na taj način ošteti svoj koren. Iz tretmana u tretman ovo oštećenje dlake postaje sve veće, a dlaka koja se pojavljuje nakon epilacije laserom postaje sve tanja i svetlija. Sa oštećenjem korena dlake značajno se usporava i njen rast. Ostale strukture kože laserski zrak ne prepoznaje i kroz njih prolazi bez ikakvog oštećenja.

Pitanja

dragan
1.2.2017. 13:23
Mogu li vaučer da ustupim ćerki?
Kupoman
Dragane, možete naravno. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Beauty queen M&M

Sinđelićeva 25/6, Beograd
066/ 91 92 920

Vaučer važi

do 15.3.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje minimum jedan dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Kontakt: 066/ 91 92 920
  • Radno vreme: ponedeljak - petak:11:00h-19:00h

Slične ponude