← nazad

Pitanja u vezi ponude

Vaše pitanje


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

Olka
13.5.2018 12:16:00

Hvala. Sve to razumim. Neje prvi put. Pitam sbog toga sto u ponudi pise “680 din za dve Karađorđeve šnicle sa kajmakom i začinjenim krompirom+dve kupus salate+dve ledene kocke+GRATIS dve lepinje u restoranu CAESAR na DORĆOLU!” a u informacii “780 din za dve porcije piletine SALTIMBOKE sa pršutom,žalfijom i začinjenim krompirom u sosu od belog vina+dve kupus salate+dve ledene kocke+GRATIS dve lepinje u restoranu CAESAR na DORĆOLU!” meni interesuje za 780. Kako mogu da kupim? Dali mogu da doplatim u restoranu?

Kupoman

Olka, ponuda se uvek odnosi na ono što piše u naslovu. Izvinjavamo se zbog greške. Ta druga ponuda je istekla na našem sajtu, nadamo se da će biti ponovo aktivna uskoro. :)

Olka
11.5.2018 20:01:16

Kako mogu da kupim kupon za “780 din za dve porcije piletine SALTIMBOKE sa pršutom,žalfijom i začinjenim krompirom u sosu od belog vina+dve kupus salate+dve ledene kocke+GRATIS dve lepinje u restoranu CAESAR na DORĆOLU!”?

Kupoman

Olka, potrebno je da se registrujete, kliknete da kupite šta želite, odaberete način plaćanja, kliknete da se slažete sa uslovima korišćenja, potom na dugme poruči, tada Vam se na ekranu pojavljuje kako da uplatite (zavisno od toga šta ste odabrali), dobijate vaučer na email, odštampate ga i ponesete sa sobom na mesto za koje važi. :)