1290 din za crni pojas za žene i muškarce sa magnetima - podrška za pravilno držanje leđa i ispravljanje kičme!

Izaberite varijantu:
Veličina L
Rasprodato
Veličina XL
Veličina XXL

Podrška za Pravilno držanje leđa  super podrška, podesiva topla i udobna.Super podrška za leđa je fantastičan proizvod kojim ćete rešiti problem nepravilnog položaja vaših leđa usled čega vas neminovno zaboli vrat, leđa ili ramena. Poboljšajte svoje držanje i svoj život koristeći upravo sa super podrškom za leđa. Izuzetno je jednostavan za upotrebu. Ova podrška za leđa omogućiće vam da stojite pravo i da imate bolje držanje tela čime ćete direktno uticati na nestanak tegoba u mišićima u predelu vrata, ramena i leđa. Poznato je da dugo sedenje u jednom položaju, loš položaj vrata i nepravilno držanje leđa utiču na bol koja se javlja u pomenutom predelu tela, pa je savršeno rešenje da preventivno delujete upravo ovaj proizvod .Kaiševi se podesavaju po potrebi korisnika. Pojas je namenjem kako ženama tako i muškarcima.

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 3)
Samuel Dobra stvar, sve preporuke
Zvezdan pomaže kičmi

Pitanja

Black
13.8.2019. 00:35

Je l imate magnetni pojas u XL velicini? I procitao sam da se magnetni pojas ne preporucuje ljudima koji imaju metal u sebi, ja imam dve crne plombe; amalgamacija svakojakih metala. Ne znam da l\' da ga narucim..

Kupoman

Black, imamo pojas u xl veličini, pre kupovine najbolje bi bilo da se posavetujete sa lekarom da li smete da nosite pojas sa magnetima :-)

Napomene

  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše dva radna dana od momenta rezervacije
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Batutova 20
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca
  • Akcija važi dok traju zalihe

Slične ponude