690 din za longetu za ispravljanje čukljeva!

Izaberite varijantu:
uklanja bol u čukljevima
sprečava rast čukljeva
udobno za nošenje

Goodnight Bunion - longeta za ispravljanje čukljeva  je ortopedsko pomagalo koje se koristi u preventivi i terapiji deformiteta stopala poznatog kao Hallux Valgus (čukljevi). Udobna je zahvaljujući prikladno dimenzionisanim umetcima od pene koji štite kritičnu oblast palca i područje otoka. Dve podesive čičak trake dozvoljavaju precizno podešavanje momenata rada poluge. Dva specijalno dizajnirana anatomska štitnika za čukljeve  koja se lako prilagode nepravilnom obliku vaših stopala, odnosno nožnih palčevaUz pomoć ovog anatomskog štitnika moći ćete da uklonite bol i da učinite da vaša stopala deluju estetski prihvatljivo.Sprečava bolove u čukljevima, njihov rast i krivljenje palčeva. Njenim korišćenjem postiže se ispravljanje iščašenog zgloba i postepeno vraćanje palca u pravilan, prirodan položaj. Koristi se u toku noći. Pakovanje sadrži 2 longete sa potrebnim dodacima za levu ili desnu nogu.

Ocena ponude

4,6/5 (ocene: 31)
Marijana Lako se postavlja
Branko Sve ok moja preporuka

Pitanja

Marija
4.7.2019. 16:14

Poštovani, danas sam dobila longete, ali mi nažalost ne odgovaraju, premale su mi. Koji je postupak povraćaja novca? Unapred hvala na odgovoru.

Kupoman

Marija, potrebno je da nam vratite proizvod Post express službom sa popunjenim reklamacionim formularom koji se nalazi na našem sajtu u delu "uslovi korišćenja" i kada nam stigne izvršićemo povraćaj novca na Vaš tekući račun.:)

Napomene

  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše dva radna dana od momenta rezervacije
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Batutova 20
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca
  • Akcija važi dok traju zalihe

Slične ponude