14000 din za hijaluronske filere za intimnu regiju (1ml vaginalnih filera) u ordinaciji French Vanilla!

28000 DIN
Rasprodato

U cenu je uključeno:

  • hijaluronski fileri za intimnu regiju (1ml vaginalnih filera)
Vaginalni fileri imaju ulogu da vrate prirodan izgled intimne regije uz obnavljanje volumena velikih usana (labia majora) i uspostavljanja mladalačkog izgleda. Tokom godina gubitkom potkožnog masnog tkiva u predelu velikih usana, koje pored svog doprinosa izgledu intimne regije imaju i zaštitnu ulogu introitusa vagine (ulaza vagine), dolazi do značajne promene u teksturi, elastičnosti i naboranosti kože ove regije.
Aplikacijom hijaluronskih filera u vulvo-vaginalnoj regiji postiže se intenzivan efekat nadoknade volumena i hidratacije uz ponovno uspostavljanje tonusa, elastičnosti i povećane senzitivnosti intimne regije. Primena hijaluronskih filera ostvaruje svoj maksimalni efekat u uslovima kada su pored gubitka volumena prisutni i znaci atrofije kože vulvo-vaginalnog područija.
 
Efekti primene hijaluronskih filera su vidljivi odmah, maksimalni rezultat se postiže za četiri nedelje. Dugoročno benefiti traju individualno, najčešće efekti su vidljivi u periodu do godinu dana, s tim da se nakon određenog perioda može ponovo aplikovati filer. Izrazito velika gustina i termostabilnost Neuvia Intense Rose filera smanjuje rizik od migracije filera na najmanju moguću meru. Pored toga, usled specijalnog mehanizma umrežavanja ovog filera omogućen je jako siguran alergogeni profil, gde do sada nije prijavljena niti jedna alergijska reakcija nakon primene.
 
Generalna preporuka je da se primenjuje 1 do 1.5ml filera po strani, s tim da se posebno obraća pažnja na korekciju asimetrije i ujednačavanje izgleda labia. Sama procedura traje oko 30 min.
 
FRENCH VANILLA Dobro došli u prvu specijalizovanu ginekološku ordinaciju za intimnu estetiku u Srbiji. Briga o intimnom zdravlju i redovni ginekološki pregledi su osnova za zdrav život žena, ali isto tako - možete se osećati uvek lepo u svojoj koži, i to u svakoj regiji tela. Naša ordinacija je posvećena pružanju tretmana u cilju rejuvenacije i regeneracije intimne regije. Ukoliko imate problema sa atrofijom i suvoćom vagine ili niste zadovoljni izgledom intimne regije. Mi imamo rešenje. Izaberite neke od naših tretmana u ponudi i na efikasan i dugotrajan način rešite se vaših tegoba. Osnovni cilj naše ordinacije predstavlja pružanje pažljivo odabranih procedura, koji će vam omogućiti da se osećate udobno i sigurno u svojoj koži. To podrazumeva individualni pristup koji donosi najveći benefit u terapiji upornih tegoba poput nevoljnog oticanja mokraće, gubitka volumena i pojavi naborane kože u predelu velikih usana, kao i osećaja raširenosti i opuštenosti u predelu intimne regije odnosno vagine.
 
https://www.instagram.com/frenchvanilla.rs/#
https://www.tiktok.com/@frenchvanilla.rs
 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

French Vanilla - Ginekološka ordinacija za intimnu estetiku

Tamnavska 1, stan 3, Beograd

Vaučer važi

do 31.5.2024.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: hijaluronske filere za intimnu regiju (1ml vaginalnih filera) u ordinaciji French Vanilla!
  • Nakon kupovine vaučera zakazati tretman u ordinaciji!
  • Na zakazani tretman je obavezno doneti vaučer!
  • Radno vreme ordinacije: ponedeljak-petak  od 15-20h, subota 10-14h
  • Kontakt telefon: 011 4221415
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani pregled, obavestite ordinaciju!
  • Nakon krajnje navedenog roka nije moguće koristiti vaučer!

Slične ponude