5400 din za RejuVag Tretman - G Tačke u ordinaciji French Vanilla!

18000 DIN
Rasprodato

U cenu je uključeno:

  • RejuVag Tretman - G Tačke

Rejuvenacija vaginalne regije, poznata i kao RejuVag, predstavlja metodu regenerativne medicine, koja ima za cilj poboljšanje zdravlja iestetike intimne regije. RejuVag tretmani se zasnivaju na korišćenju prirodnih potencijala organizma za regeneraciju tkiva. Tretman je u potpunosti bezbolan.

 
G tačka, poznata i kao Gräfenberg tačka, predstavlja posebno osetljivo područje unutar vaginalnog zida. Nalazi se otprilike 3-5 centimetara unutar vagine, na prednjem zidu. Povećana prokrvljenost i regeneracija G tačke dovodi do povećanja seksualnog zadovoljstva. Ovaj tretman je posebno koristan kod žena nakon porođaja.
 
Trajanje procedure
30 - 60min
 
Trajanje efekta:
12 meseci
 
FRENCH VANILLA Dobro došli u prvu specijalizovanu ginekološku ordinaciju za intimnu estetiku u Srbiji. Briga o intimnom zdravlju i redovni ginekološki pregledi su osnova za zdrav život žena, ali isto tako - možete se osećati uvek lepo u svojoj koži, i to u svakoj regiji tela. Naša ordinacija je posvećena pružanju tretmana u cilju rejuvenacije i regeneracije intimne regije. Ukoliko imate problema sa atrofijom i suvoćom vagine ili niste zadovoljni izgledom intimne regije. Mi imamo rešenje. Izaberite neke od naših tretmana u ponudi i na efikasan i dugotrajan način rešite se vaših tegoba. Osnovni cilj naše ordinacije predstavlja pružanje pažljivo odabranih procedura, koji će vam omogućiti da se osećate udobno i sigurno u svojoj koži. To podrazumeva individualni pristup koji donosi najveći benefit u terapiji upornih tegoba poput nevoljnog oticanja mokraće, gubitka volumena i pojavi naborane kože u predelu velikih usana, kao i osećaja raširenosti i opuštenosti u predelu intimne regije odnosno vagine.
 
https://www.instagram.com/frenchvanilla.rs/#
https://www.tiktok.com/@frenchvanilla.rs
 
 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

French Vanilla - Ginekološka ordinacija za intimnu estetiku

Tamnavska 1, stan 3, Beograd

Vaučer važi

do 31.5.2024.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: RejuVag Tretman - G Tačke u ordinaciji French Vanilla!
  • Nakon kupovine vaučera zakazati tretman u ordinaciji!
  • Na zakazani tretman je obavezno doneti vaučer!
  • Radno vreme ordinacije: ponedeljak-petak  od 15-20h, subota 10-14h
  • Kontakt telefon: 011 4221415
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete na zakazani pregled, obavestite ordinaciju!
  • Nakon krajnje navedenog roka nije moguće koristiti vaučer!

Slične ponude