1450 din za test intolerancije na hranu (349 namirnica) putem biohemijske analize krvi u poliklinici Ns-Lab u centru Novog Sada i na Petrovaradinu! Popust 59%!

3500 DIN
Ponuda je istekla

Test itolerancije na hranu namenjen svim odraslim osobama, a naročito se preporučuje osobama koje imaju problem sa prekomernom telesnom težinom, povišenim vrednostima glukoze, holesterola i triglicerida. Pojedinačne komponente namirnica mogu  na različite načine štetno uticati na individualno zdravlje u smislu izazivanja različitih reakcija od strane gastrointestinalnog trakta, neuroloških, dermatoloških i reumatskih tegoba.

Izbacivanjem iz ishrane namirnica sa štetnim komponentama, pacijent reguliše telesnu težinu i ujedno poboljšava svoje opšte zdravstveno stanje. Rezultat testa podrazumeva listu od 349 dozvoljenih i zabranjenih namirnica koje su individualno uskladjenje sa opštim zdravstvenim stanjem pacijenta. Analiza se obavlja vadjenjem krvi, biohemijskim analizama krvi, i popunjavanjem upitnika nakon čega dobijate dijetetski plan.

NS-LAB poliklinika sa laboratorijom se nalazi u samom centru Novog Sada u blizini Trifkovićevog trga (Svetozara Miletića 24). Poliklinika postoji i uspešno radi već sedam godina. Poliklinika NS-LAB nudi usluge iz tri delatnosti: ordinacija interne medicine,hematološko-biohemijska laboratorija i patohistološka laboratorija Pružamo usluge kompletne medicinske i laboratorijske dijagnostike, sve subspecijalističke preglede iz oblasti interne medicine, kao i konsultacije iz hirurških specijalnosti. Jedna od posebnosti NS-LAB-a se ogleda u organizaciji sistematskih pregleda za učenike, sportiste, studente, zaposlene kao i penzionere, po veoma povoljnim uslovima.


Pitanja

Vladimir
3.7.2014. 19:46
Poštovani, zainteresovan sam za analizu, ali posto nikada nisam radio slicno, interesuje me koliko dugo se ceka na rezultate posle vadjenja krvi?!
Kupoman
Vladimire, čeka se od sedam do deset dana.

Gde iskoristiti vaučer?

NS-LAB poliklinika

Svetozara Miletića 24 ili Preradovićeva 57 (Petrovaradin), Novi Sad
021/520-092 (Svetozara Miletića 24), 021/64-33-825 (Preradovićeva 57)

Vaučer važi

do 11.8.2014.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za jednu osobu i obuhvata analizu koja se obavlja vađenjem krvi, biohemijskim analizama krvi, i popunjavanjem upitnika nakon čega dobijate dijetetski plan
  • Vađenje krvi se obavlja u jutarnjim časovima i poželjno je da se ne doručkuje pre vađenja krvi radi najpreciznije analize
  • Radno vreme: radnim danima od 07:00-20:00h, subotom od 08:00-13:00
  • Nije obavezno je zakazivanje pregleda unapred!
  • Vaučer možete iskoristiti na jednoj od dve lokacije: Svetozara Miletića 24 ili Preradovićeva 57 (Petrovaradin)
  • Kontakt telefon: 021/520-092 (Svetozara Miletića 24), 021/64-33-825 (Preradovićeva 57)

Slične ponude