18030 din za 10 noćenja sa autobuskim prevozom u hotelu Star Paradise, Neos Marmaras! Polasci 18.06. i 29.06.!

26444 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Turistička agencija "Falcon" vode Vas na desetodnevno letovanje u Grčku, u prelepi Neos Marmaras uz popust od 32% i uštedu  8260 dinara!

Neos Marmaras je jedno od najpoznatijih letovališta na poluostrvu Sitonija. Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge pešcane plaže, gradska plaža, i plaža Paradiso, u čijem zaleđu se nalazi borova šuma. Letovalište je kao stvoreno kako za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža tokom dana i dobrih kafića i klubova u večernjim časovima. Uzimajući u obzir prirodu Sitonije, njeno bogatstvo, skrivene plaže, borove šume, maslinjake, prijatnu klimu, Neos Marmaras postaje sve popularnije letovalište ovog dela Halkidikija. Izgrađen na tri brežuljka, dominira na prostranom zalivu Toroneos. U samom mestu postoje dve plaže. Gradska plaža je prostrana i široka peščana plaža, više puta nagrađivana plavom zastavicom, na čijem kraju se nalazi jedan od najpoznatijih i najluksuznijih hotelskih kompleksa - kompleks Porto Carras, koji je do sad ugostio mnoge kako domaće tako i strane sportiste, javne ličnosti, političare itd itd. Na drugom kraju se nalazi, kako joj ime samo kaže, rajska plaža, plaža Paradiso koja zadnjih godina postaje sve popularnija i traženija kod naših turista!

Program putovanja:

  1. dan - okupljanje putnika i vožnja autobusom

  2. - 11. dan - smeštaj i slobodno vreme za odmor i individualne aktvnosti

12. dan - izlazak iz apartmana i polazak u popodnevnim časovima

13. dan - dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima

U cenu je uračunato:

  • smeštaj na bazi 10 noćenja u 1/2 i 1/3 apartmanima (19.06.-29.06. ili 29.06.-09.07.)
  • autobuski prevoz

U cenu nije uračunato:

  • putno zdravstveno osiguranje
  • doplata za A/C na licu mesta 5 eur dnevno

Apart/hotel Star Paradise se nalazi na samo 20 metara od obale i 1 km od mesta Neos Marmaras. Ovaj predivni hotel svojim gostima pruža kompletnu uslugu, čineći Vaš odmor veoma prijatnim. Hotel u svom sastavu ima recepciju koja Vam je na raspolaganju od 7:00 do 24:00, potpuno opremljenu teretanu, TV salu, parking, wi-fi, salu za doručak. Hotel ima ukupno 12 soba od kojih svaka ima kupatilo sa fenom, klima uređaj, telefon, SAT TV, muzički plejer, sef.

http://www.falcon.rs

falcon.travel@beotel.net


Pitanja

Vladimir
10.6.2012. 19:00
Da li je polazak 29. juna?
Kupoman
Vladimire, jeste 29. juna, a za sve detalje oko termina polaska slobodno se raspitaj u agenciji.  :)

Gde iskoristiti vaučer?

Falcon d.o.o.

Makenzijeva 67 ,Vracar, Beograd
011/32-85-111

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude