1990 din za specijalni Shake weight teg za žene ili muškarce!

Kupi za 1990 DIN
3500 DIN

Izaberite varijantu ponude

Kupi za 1990 DIN

Teg za muškarce!

Popust: 43 % | Vrednost: 3500 DIN
Kupi za 1990 DIN

Teg za žene!

Popust: 43 % | Vrednost: 3500 DIN
43 %
1990 din za specijalni Shake weight teg za žene ili muškarce!

SPECIJALNI TEG ZA MUŠKARCE ILI SPECIJALNI TEG ZA ŽENE koji žele da ostanu u top formi ili da svoju liniju dovedu do željenih rezultata. U pitanju je Shake weight teg  koji je nešto sasvim drugačije od svega ostalog na našem tržištu.

Shake weight teg ima unikatni dizajn, a najnovija tehnologija koja ga odlikuje se zove dinamička inercija. Tokom vežbanja obuhvataju se mišići na rukama, grudima i ramenima na jedan potpuno inovativan način. Svi ovi mišići na ovaj način povećavaju svoju aktivnost i do čak 300% u poređenju sa vežbanjem sa klasičnim tegovima.

Shake weight teg  vam omogućava da za samo 6 minuta vežbanja svakog dana dođete do zaista zapanjujućih rezultata. Ova tehnologija vam omogućava da se vaši mišići opuste i kontrahuju nekoliko puta u sekundi i na taj način se drastično povećavaju efekti vežbanja. Vaši mišići će se kontrahovati čak i do 240 puta u minuti. Sa ovim tegovima možete da oblikujete bicepse, tricepse, grudi i ramena, a dobićete definiciju, veličinu, kao i jačinu vaših mišića.

Prilikom vežbanja, vrlo je bitno da Shake weight teg  držite na udaljenosti od 6 inča od vašeg vrata i da ga uhvatite sa obe ruke i tresete gore-dole. U pakovanju ćete dobiti i CD sa uputstvom za vežbanje,prilikom porucivanja u napomeni upisati koji teg zelite za muškarce ili za žene a takođe ispod ovog teksta možete pogledati i video klip.

TEG ZA MUSKARCE VIDEO KLIP

https://www.youtube.com/watch?v=CWtcE52LKgk

TEG ZA ZENE VIDEO KLIP

https://www.youtube.com/watch?v=Xk8xqgmnNnI

Podaci o modelu

  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca!
  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše pet radnih dana od momenta rezervacije.
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Batutova 20
100% garancija
Pitanja u vezi ponude 1

Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

21.6.2017 23:51:44

Danijel:

Zanima me gde se nalazi ova batutova 20 u bg,,došao bih lično da uzmem jedan teg za muškarce,, može neki kontakt telefon pozz

22.6.2017 13:51:41

kupoman.rskupoman:

Danijele, ulica se nalazi na Zvezdari kod Gradske bolnice. Potrebno je da poručite putem sajta i nakon uplate u Pošti da dođete kod nas. :) Telefon: 060/6999-404