2500 din za kompletan ginekološki pregled (pregled, kolposkopija, PAPA test, ginekološki ultrazvuk, palpatorni pregled grudi) u poliklinici Antamedica! Popust 50%!

5000 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i Poliklinika "Antamedika" pripremili su za Vas ponudu koja će Vam omogućiti da obavite veoma važan kompletan ginekološki pregled uz popust od 50% i uštedu 2500 dinara!

Svaka peta žena u Srbiji ide na redovne preglede kod ginekologa. Većina odlazi samo kada ima tegobe ili kada se u neposrednoj okolini, porodici ili na radnom mestu, desi da neka od njihovih rođaka ili prijateljica otkrije da je bolesna. Zdravlje je najveće bogatstvo koje imamo i zato su redovni medicinski pregledi nešto što bi nam svima trebalo postati navika. Važnost preventive nije potrebno posebno isticati, a tačnost izreke “bolje sprečiti, nego lečiti” nemoguće je osporiti! Vodite računa o sebi! Kompletan ginekološki pregled je veoma važan deo brige o zdravlju svake žene.

Ponuda obuhvata:

  • ginekološki pregled
  • ginekološki ultrazvuk
  • kolposkopiju
  • PAPA  test
  • palpatorni pregled grudi

Polikliniku "Antamedica" na Vračaru, čini tim stručnjaka spreman da u svakom trenutku svojim znanjem, iskustvom, stpljenjem i ljubaznošću brine o Vašem zdravlju poštujući najviše standarde, principe savremene medicine i preporuke Svetske zdravstvene organizacije. Prijem pacijenata obavlja se u savremeno opremljenom i toplom ambijentu u kojem će te se uvek osećati prijatno i biti dobrodošli. Poliklinika "Antamedica" koristi najsavremeniju opremu visokih tehnoloških mogućnosti koja omogućava pacijentima brzu i pouzdanu dijagnostiku i terapiju. Njihova misija je dostupnost kvalitetne i kompletne medicinske usluge uz stalno unapređenje kvaliteta rada, praćenje najsavremenijih medicinskih doktrina i usavršavanje zaposlenih sa ciljem da se pruži maksimum u prevenciji i saniranju oboljenja na dobrobit pacijenata!

http://www.antamedica.com


Pitanja

Marija
13.7.2012. 11:58
jel muski ili zenski doktor obavlja pregled?
Kupoman
Marija, u poliklinici imaju i ženu ginekologa i muškarca ginekologa. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Antamedika

Nebojšina 30, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 16.10.2012.

Napomene

Slične ponude