2900 din za oftalmološki pregled + antirefleks stakla + ram po izboru u očnoj kući Egzakta Optik! Popust 71%!

9900 DIN
Ponuda je istekla

Očna kuća "Egzakta Optik" i "Kupoman" pripremili su za Vas odličnu ponudu koja obuhvata oftalmološki pregled, antirefleks stakla i ram po izboru (Ronin, Padrini, Beneton, Style, Rolling, Daniel Hechter, Finilooks, Freeland, Exess) uz popust od 71% i uštedu čak 7000 dinara!

Ako imate problem sa vidom u očnoj kući "Egzakta Optik" rešiće to tako što će Vas pre svega pregledati lekar koji će proceniti o kakvom se problemu radi. Ponekad poremećaj vida nastaje u sklopu neke bolesti oka, a nekad je to samo hendikep kako se po najnovijim kriterijumima Svetske zdravstvene organizacije gleda na tzv. dalekovidost, kratkovidost, astigmatizam ili staračku dalekovidost. Lekar je taj koji će jednim opštim oftalmološkim pregledom, koji pored pregleda vida, podrazumeva i pregled prednjeg očnog segmenta biomikroskopom, pregled očnog dna i merenje očnog pritiska, argumentovano i stručno proceniti kakva je vrsta problema i propisati odgovarajuću dioptriju.  Potom će iskusni optičar na osnovu recepata, preporučiti najadekvatniju vrstu dioptrijskih stakala za propisnu dioptriju i u skladu sa tim pomoći u izboru odgovarajućeg dioptrijskog rama za ta stakla, vodeći pri tom računa o Vašim estetskim željama, mogućnostima i potrebama!


Pitanja

Nebojsa
22.10.2012. 18:21
Jedva sam uspeo obezbediti sredstva i za ponudu a ona je istekla.Postoji li mogucnost dobijanja vaucera po ponudi sa popustom.Hvala u svakom slucaju.
Kupoman
Nebojša, izvršićemo naknadnu rezervaciju za tebe! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Egzakta Optik

Avijatičarski trg 1, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 22.11.2012.

Napomene

Slične ponude