370 din za 1 kg Sladoled ili Švarcvald ili Nugat ili Kinder ili Moskva torte ili 1kg sitnih kolača sa dostavom u poslastičarnici Nanina tajna! Popust 47%!

700 DIN
Ponuda je istekla

Ovo je savršena ponuda za svaki dan koji želite da ulepšate odličnim ukusima torte u  porodičnom domu u društvu porodice, bliskih prijatelja i posebno dragih osoba! Možete da uštedite i novac i vreme, a da dobijete izvrstan specijalitet po ovoj fantastičnoj promotivnoj ceni! Iskoristite popust od 47% i uštedite 330 dinara!

Ponuda uključuje kilogram 1 kg Sladoled ili Švarcvald ili Nugat il Kinder ili Moskva torte - na Vama je da izaberete onu koju najviše volite, a naravno, možete i sve za potpuni užitak! Za koju god da se odlučite, sigurno nećete pogrešiti jer Vas očekuje poslastica od najboljih sastojaka savršenog ukusa, izgleda i mirisa! Iznenadite dragu osobu, obezbedite najbolju poslasticu za goste na Vašoj proslavi ili jednostavno počastite sebe ovim desertom - svaki trenutak je idealan za uživanje  u savršenom ukusu domaće torte! Takođe, umesto torte možete da se odlučite za kilogram najboljih sitnih kolača (crna i bela bajadera, rafaelo, rozen torta, ruske kape, rum kuglice, rozen torta sa makom) i da uživate u odličnim raznovrsnim ukusima ovih malih poslasticama! Ponuda uključuje i dostavu na kućnu adresu, tako da je sve što je potrebno da uradite da kupite vaučer i izvršite porudžbinu i da očekujete tortu ili kolače na Vašem kućnom pragu u dogovoreno vreme!

U radionici za izradu kolača "Nanina tajna" možete pronaći sve vrste kolača i prelepih torti koje za Vas pripremaju vešti poslastičari po najboljim receptima od probranih najkvalitetnijih sastojaka! Probajte i uverite se i sami u to!


Pitanja

Aleksandar
5.10.2012. 10:57
Niko se ne javlja ni na jedan od 3 tel. Bas su sebi napravili losu reklamu. Jos ako su torte lose kao sto pricaju? Urgirajte sto pre, neka se javljaju na telefon!!!!!!
Kupoman
Aleksandre, veruj da smo im mnogo puta skrenuli pažnju na to i da urgiramo svaki dan. Zaista dajemo sve od sebe da rešimo situaciju! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Sanja Živanović PR, Radionica za proizvodnju kolača Nanina Tajna

Lole Ribara 12,Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 10.12.2012.

Napomene

Slične ponude