400 din za pakovanje Kinoki Detox Flastera za čišćenje tela od toksina!

Kupi za 400 DIN
1200 DIN
67 %
400 din za pakovanje Kinoki Detox Flastera za čišćenje tela od toksina!

Kinoki flasteri za detoksikaciju su napravljeni od biljnih ekstrakata i namenjeni su izbacivanju viška tečnosti i toksina iz tela kroz akupunkturne tačke. Kinoki flasteri ublažavaju napetost i umor, poboljšavaju san, čiste kožu i poboljšavaju opšte zdravstveno stanje. 

Glavni sastojak ovih flastera je prirodno sirće bambusa, koje ima funkciju super upijanja i izbacivanja toksina. Koristeći ove flastere, toksini koji se skupljaju u telu i krvotoku bivaju brzo eliminisani iz organizma. Oni takođe imaju funkciju izbacivanja suvišne tečnosti iz organizma, eliminišući zatvor, oslobađaju od umora, poboljšavaju san, otklanjaju ukočenost vrata, ramena, struka, leđa i ekstremiteta i pročišćavaju kožu. Dovoljno je da zalepite flastere na stopala pred spavanje i oni će vam pomoći da se lako oslobodite toksina. U raznim stručnim publikacijama potvrđeno je da se uz pomoć Kinoki flastera, uspešno uklanjaju toksini iz tela. 
 
Nakon skidanja flastera, na njima se zadržavaju veće količine otpadnih materija, viška tečnosti i toksina iz tela. Za najbolje rezultate preporucuje se koriscenje flastera pet dana za redom a onda se postupak ponovi posle 30 dana.

Podaci o modelu

  • Pakovanje sadrzi 10 flastera
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca!
  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše pet radnih dana od momenta rezervacije.
100% garancija
Pitanja u vezi ponude 1

Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

7.1.2016 20:38:10

Svetlana:

DA LI POSTOJI MOGUĆNOST DA SE PREUZMU FLASTERI LIČNO NEGDE U BG NA ADRESI PRODAVCA?

8.1.2016 14:58:07

kupoman.rskupoman:

Svetlana, nažalost ne postoji mogućnost preuzimanja za ovaj proizvod. U ponudi je samo slanje Post Express-om.