700 din za ultrazvučni pregled po izboru za oba pola (ultrazvuk abdomena, uz štitaste žlezde, uzmale karlice, uz prostate) u poliklinici Gracia Medika!

3200 DIN
Ponuda je istekla
Pouzdani lekari
Primena najsavremenijih tehnologija
Centar grada

U cenu je uključeno:

  • ultrazvučni pregled po izboru za oba pola (ultrazvuk abdomena,uz štitaste žlezde,uzmale karlice,uz prostate)

U okviru Poliklinike Gracia Medika u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti uz ekspertske preglede poznatih profesora sa Medicinskog fakulteta, kao i lekara iz renomiranih bolnica (Narodni front, VMA, Klinički centar, GAK i drugih) uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja za razlicite vrste medicinskih usluga. Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…)Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Veoma smo ponosni na tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.

http://graciamedika.com


Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 658)
Milica Ljubaznost i profesionalnost
Miroslav Profesionalci u svom poslu. Hvala.

Pitanja

Ljubica
9.12.2018. 20:41
Zdravo, imam problem narucila sam 5 vaucera za UZ pregled po izboru i kada sam htela da platim karticom nesto sam pritisnula pogresno . Sada kada hocu da ponovim postupak sistem nece da me dozvoli nastavak uz obrazlozenje da sam narucila maksimalni broj (ali ja ih nisam platila). Sta da radim???kako da resim problem i ponovo narucim vaucere
Kupoman
Ljubice, slobodno nas kontaktirajte na 060/6999-404 ili na 011/2403-046 kako bismo videli u čemu je problem. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Poliklinika Gracia Medika

Koče Popovića 7, bivša Zagrebačka, Beograd
011/3285-140; 060/4414-350

Vaučer važi

do 5.2.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: ultrazvučni pregled po izboru za oba pola (ultrazvuk abdomena,uz štitaste žlezde,uzmale karlice,uz prostate)
  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite polikliniku  i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 08:00h do 20:30h, subotom od 09:00h do 15:00h.
  • Kontakt telefon: 011/3285-140, 060/4414-350
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude