790 din za magične čarape koje poboljšavaju cirkulaciju u nogama!

1300 DIN
Rasprodato

Ako patite od loše cirkulacije, otečenih nogu ili ako ste na nogama po ceo dan, onda su Magične čarape za Vas. Magične čarape mogu nositi i muškarce žene. Odlično menjaju medicinske čarape, samo što se lakše obuvaju i lakše se izuvaju. Tajna ovih magičnih čarapa je u materijalu koji izaziva blagi pritisak posebno pri hodu. Čarape su do kolena, pa je i delovanje ovih čarapa sve do kolena. Zamor Vaših nogu svešće na minimum.

  • Poboljšavaju cirkulaciju
  • Održavaju toplotu nogu 
  • Smiruju bolne noge i stopala, pomažu u ublažavanju simptoma proširenih vena.
  • Dostupna boja: bež i crna

Funkcioniišu po principu gradirane kompresije, maksimum kompresije je u zglobu, uzdižući se uz nogu, sa svojstvom da umiruje, masira i daje potrebnu energiju nogama i stopalu. Udobne su i diskretne tako da su nosive u svim obućama. Jednostavne za oblačenje, idealne za svakodnevnu upotrebu, dovoljno tanka da stanu u svaku obuću.

Ocena ponude

4,2/5 (ocene: 6)
biljana Čarape su odlične. Komunikacija sa kupomanom odlična
Andrija Odlične su. Koristio sam ih duže vreme i zato sam naručio još dva para.

Pitanja

Radmila
27.12.2017. 09:42
Čarape uopšte neizgledaju kao na slici!Kao flis papir su i mogu da se upakuju u koverat,a poslate su u kutiji veće od A3 veličine!Dali zbog DHL da naplate po težini?Smešno!
Kupoman
Poštovana Radmila, poslali smo Vam proizvod sa slike, ista ova fotografija se nalazi na fabričkom pakovanju čarapa koje ste dobili. Što se tiče, ambalaže, sve naše pošiljke šaljemo u kutijama kako bi se proizvod zaštitio i kako kupci ne bi dobijali oštećene, izgužvane ili pocepane proizvode.

Napomene

  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše dva radna dana od momenta rezervacije
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Ravanička 19a
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca

Slične ponude