990 din za Contour - ortopedski jastuk za noge!

Contour - Jastuk koji pravilno drži noge, kukove, hladi tokom noći

Kada spavate bočno, ne spavate savršeno ravno. Gornja noga vam se spušta I vrši pritisak na leđa, zglobovi kolena se dodiruju, uzrokujući bol. Jastuk Contour najbolji je jastuk za noge za one koji traže olakšanje, jer udobno podupire noge i kolena kako bi se osiguralo pravilno držanje i položaj spavanja i kako bi se uklonile bolne tačke pritiska. 

Za razliku od tradicionalnih jastuka od memorijske pene, Contour je dizajniran sa ventiliranim otvorima za vazduh u memorijskoj peni koji omogućuju cirkulaciju vazduha tokom noći. Tehnologija pene za reguliranje temperature vuče toplinu spolja iz vašeg tela kako bi se sprečilo da se osećate kao da se pregrejavate.

Za razliku od tradicionalnih jastuka, odlikuje se istinskim ergonomskim dizajnom, mekim oblinama i oblikom koji savršeno odgovara muškarcima i ženama. To omogućava da se jastuk od pene oblikuje prema vašem telu bez ograničavanja pokreta ili da morate spavati u određenom položaju.

Za još bolju podršku i udobnost, možete koristiti 2 ortopedska jastuka za potpuno poravnavanje nogu, podršku i olakšanje za bokove, potkolenice i kolena.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Jasmina uslužni i profesionalni zaposleni, spremni za saradnju..
Dragan Praktičnost i održive dimenzije.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Napomene

  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše dva radna dana od momenta rezervacije
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Ravanička 19a
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca
  • Akcija važi od 01.04. do 30.04.

Slične ponude